Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Hogyan mondjak le a szerelemrő...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan mondjak le a szerelemről,és érezzem magamat jól egyedül is?

Figyelt kérdés

Sokat csalódtam mind ismerkedés és mind párkapcsolat terén.Bennem van az,hogy rossz egyedül és szeretnék szeretve lenni és szeretni,de félek nyitni,és társkeresőkre regisztrálni meg gáznak érzem nőként.Nem tudom van-e értelme ismerkedni,én csak várom hogy egyszer találkozzak azzal a bizonyos nagy ő-vel,de volt már hogy azt hittem hogy igen,most ő lesz az,aztán soha többé nem láttam,pedig valami elindult,és mai napig nem értem,hogy miért.

Volt egy srác,aki flörtölt velem munka közben(be járt,ahova dolgozok)néha én is vissza flörtöltem,és már nagyon rég nem láttam.Azt hittem valami elindult, bár a nevemet sem kérdezte meg.Aztán megláttam társkeresőn,és nem értettem mi volt a baj,pedig hosszútávú kapcsolatot keres.Nem tudom mi lehet a baj.

Nem tudom hogy érezhetném magam jól egyedül,és hogy mit tehetnék,hogy ne akarjak görcsösen megfelelni a férfiaknak.Csak szeretnék egyedül boldog lenni,de szeretném,ha szeretnének és viszont szerethetnék valakit.24/L

2024. máj. 21. 02:57
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
Azt hiszem az a baj, mindenki a tökéletest keresi, nem az ideálist. Nem azt mondom, be kell érni bárkivel, de kellene egy cseppnyi empátia, kompromisszumkészség, különben mindannyian egyedül öregszünk meg.
2024. máj. 22. 18:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!