Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha lecsillapodott a vihar érdemes újra megpróbálni az exszel?
A mi történetünk ott kezdődik, hogy 9 évig voltunk együtt, már menyasszony voltam, de tapasztalatlanok és éretlenek voltunk, így hoztunk olyan döntéseket amik végül a szakításhoz vezettek (mind a kettőnknek a másik volt az első). 10 hónapja szakítottunk, volt hogy egyszer kétszer beszéltünk és egyszer találkoztunk ez idő alatt. Én megpróbáltam teljesen lezárni és párkeresésbe kezdtem, de egyszerűen nem tudtam senkinek megnyílni. Jártam pszichológushoz, önfejlesztettem, hogy ne ismétlődjön meg ugyan az ami volt. Így vágtam neki újra a párkeresésnek és találtam is valakit, akivel teljes összhangba kerültünk, de nem tudtam elköteleződni, mert amikor már kezdtem a kapcsolatban jól érezni magam, újra az exem kezdett a fejemben járni. Szakítottam az illetővel és hagytam magamnak időt átgondolni a dolgokat. De egy előre nem átgondolt helyzetben írtam az exemnek - mert a lelkiismeretem hozzabb ideje nem hagyott békén - hogy mindenért bocsánatot szeretnénk kérni (nem volt szép lezárás). Majd arra eszméltem, hogy kérdezősködtünk egymásról, a célokról, a jövőképről stb. Majd gyakorlatilag onnan folytattuk a beszélgetést ahonnan abbahagytuk 10 hónapja. És jelenleg nem tudom, hogy mit csináljak, nagyon jó volt a beszélgetés mindkettőnknek, de nem tudom, hogy újra szeretném-e hogy fellángoljon valami. Kedveskedtünk, még bókolgatott is és tudom, hogy nincs senkije, mert nem ment neki. Folytassam vele a beszélgetést vagy inkább hagyjuk egymást (ami látszólag nem ment eddig sem)? Továbbá milyen jelei vannak ha a férfi újra akarja kezdeni? Mert akkor én is próbálok így mérlegelni és hozzáállni a dolgokhoz.
26N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!