Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Melyik lépést érdemesebb...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Melyik lépést érdemesebb megtenni ebben az esetben?

Figyelt kérdés

Van egy srác akivel egy baráti társaságban vagyunk.

Elkezdtünk beszélgetni mostanság és az idő nagy részében ketten beszélgetünk, nem privát helyen.

Még nem találkoztunk.

Sokan beszélgettünk mindenféle témáról és ő úgy vallja hogy először összebarátkozik a lánnyal majd utána jobb szerinte ha lesz kapcsolat.

Én viszont pont az az ember vagyok aki hamarabb elkezd érzeni a másik iránt és most nem tudom hogy elmondjam neki vagy várjak hosszú hónapokon át barátságban aztán hátha lesz valami?

Nálam pont úgy van hogy én a barátaimmal nem akarok összejönni.

2024. máj. 18. 11:14
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
66%

"Nem rólam van szó".

Az ne zavarjon hogy 1.sz első személyben van a kérdés. több éned van. Hát itt semmi nem meglepő

Szólj a másiknak akkor hogy nem kell a pasinak.

2024. máj. 18. 12:30
 12/16 anonim ***** válasza:
66%
Igen, itt mindenki magyaráz, de te nem fogod fel..Azt sem, hogy a srác mit mondott neked, pedig elég egyértelmű volt. Ezt a szöveget akkor dobják be 90%-ban a pasik, mikor nem érdekled őket párkapcsolatra, sőt talán szexre sem...Ergo nem akar megbántani téged, ezért bedobta ezt a béna szöveget te meg olyan buta vagy, hogy elhiszed és még itt is hiába magyaráznak neked még neked áll feljebb...Hidd el, akit akar egy pasi azzal marhára nem fog ilyen köröket lefutni..
2024. máj. 18. 12:38
 13/16 anonim ***** válasza:
Nem vagy az esete de talán ha beszélgettek ,ismerkedtek valtozhat a dolog.. illetve azt is jelentheti hogy komolyat nem akar.
2024. máj. 18. 13:00
 14/16 A kérdező kommentje:

Nagyon butának kell ahhoz lenni ha azt hisztek nekem mondta és rólam volt szó.

Egy csepp fogalmatok sincsen a körülményekről, még szerencse hogy úgy tudjátok megítélni.

Ezek nem tanácsok, ezek buta hozzászólások.

De végülis legalább én veletek szemben nem jártam úgy életem során sosem hogy csak megdugtak volna.

A téma az nem befolyáso semmit ugye? Hogy miről van közben szó vagy kiről?

Ezért tart itt az ország ahol.

Felnőttek akik nagyon tapasztaltak, közben elestek a saját hülyeségeitekbe.

Jobb lett volna ha nem szóltok hozzá, ha már ennyire nem sikerült a szituációt felmérni.

A kérdezés az meg minek ugye?

Na pontosan itt látszik meg hogy a valóéletben is milyenek vagytok.

Hmm hát legalább nem én ülök bele a farokba aztán sírok😂😂😂

2024. máj. 18. 13:03
 15/16 A kérdező kommentje:

"Sokan beszélgettünk mindenféle témáról és ő úgy vallja hogy először összebarátkozik a lánnyal majd utána jobb szerinte ha lesz kapcsolat."

Idézem magamtól az írásom, itt tisztán latszik hogy nem arról volt szó hogy beszélgetünk és nekem mondja hogy hát ő csak barátkozni akar.

Szóval itt valami magyon nagy zavar van egyesek fejében 😂

2024. máj. 18. 13:06
 16/16 anonim ***** válasza:
78%

Valószínűleg mindenki azt olvasta mondjuk, hogy "sokat" beszélgettünk, mivel a magyon-t is elírtad. Azt hiszi az ember, hogy elütötted.Nem raksz vesszőket sehova, ami idegesítő. Először azt írod, hogy az "idő nagy részében kettesben beszélgetettek, nem privát helyen", utána nem sokkal írod egy másik bekezdésben azt, hogy "sokan beszélgettünk", tehát jogosan gondolta mindenki, hogy félregépeltél. Engem senki nem dugott meg és én itt sosem kérek tanácsot, mert nem idegenek válaszaira vagyok kíváncsi a saját életemmel kapcsolatban. Én saját magam is el tudom dönteni, hogy mit csináljak egy adott szituációban.

De akkor, hogy mondjak is valamit. Ne rohand le.Tartsd tiszteletben, amit mond.Ha ő először barátkozik, akkor barátkozz vele és majd lesz valami.

2024. máj. 18. 13:30
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!