Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Mit tegyek ha konkrétan...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek ha konkrétan függője vagyok a páromnak? 20/L

Figyelt kérdés

20 eves vagyok es egy eve koltoztem ki kulfoldre, egy helyen dolgozunk a parommal. Sokszor mas a muszak, nem tudunk minden nap talalkozni. Alapvetoen en egyedul jottem kulfoldre, vannak barataim is de veluk ritkan szoktam kijarkalni. Minden idomet amit tudom parommal toltom, mert meg sosem szerettem valakit annyira mint ot. Korabban nem volt komoly kapcsolatom de voltam mar szerelmes, sokat csalodtam ugyhogy nem is hittem el hogy valaha ujra kepes leszek szeretni, foleg ilyen szinten. Eros voltam, fuggetlen es szerettem egyedul lenni. Hianyzik ez az enem, mert most ha elmegy a parom mondjuk 10 napra, nagyon nehezen viselem… mar az elotte levo napok is megviselnek, borzaszto nehez nekem nelkule. O a biztonsagom, tamaszom, mindenem, foleg hogy en egyedul elek itt. Jelenleg nagyon rosszul erzem magam mert holnap utan elutazik 12 napra a csaladjahoz (masik varos eleg messze innen, en nem tudok menni mert nem kapok szabit)

Es amikor visszajon, juniustol 2 munkat vallal egeszen szeptemberig ami azt jelenti hogy kb heti 1-2x fogunk tudni talalkozni. Ahogy ezt irom en magam is erzem, hogy nem kene ennyire rosszul viseljen mert vannak parok akik pl havonta 1x talalkoznak… viszont nekem azert kellemetlen ahogy emlitettem mert rajta kivul nincs senkim szinte, meg nem is akarok massal idot tolteni + ezelott majdnem minden nap egyutt voltunk

2024. máj. 18. 10:32
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Miért nem ismerkedsz? Legyenen kint barátaid köreid törzshelyed haladj fejlodj a munkában is vagy a nyelvben teljesen ki lehetne addig bontakozni is. Amugyis luxus manapság az ha vki nem áll többlábon.
2024. máj. 18. 10:36
 2/8 A kérdező kommentje:
Igaz.. gondoltam amig nincs itt mivel tolthetnem az idom, pl egyik lanybaratnommel, meg yogazni otthon, takaritani, stb. Tobb idom lesz magamra. Regen nagyon sokat foglalkoztam csak magammal es ezert is szerettem egyedul lenni
2024. máj. 18. 10:44
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
Viszonlag friss kapcsolatban vagytok ha 1 éve vagy kint, nem jártok még jegyben és nagyon fiatal vagy. Szerintem nem kellene ennyire mástól függened, épphogy kikerültél külföldre, magadra és az előrehaladásodra kellene komcentrálnod legelőszöris, gondolom nem pasizni mentél ki hanem Dolgozni! Nem kívánom, hogy így legyen, de ha vége lenne vele, neked egyedül is talpon kell maradnod odakint. Tessék ismerkedni másokkal, barátkozni, hasznossá tenni magadat, ne csak a kolbász körül forogjon az eszed gyerekfejjel!
2024. máj. 18. 10:44
 4/8 anonim ***** válasza:
100%
A párod is ahogy elnézem a saját munkájával és előrehaladásával van elfoglalva külföldön, nem azzal hogy rajtad lógjon! Neked is magadra kellene fókuszálnod elsősorban!
2024. máj. 18. 10:47
 5/8 anonim ***** válasza:
100%
Mint írták előttem legyen szociális életed. Ne ő legyen a világegyetem számodra hanem önmagad. Mert ha netán szakítottok olyan mélyre süllyedsz, hogy ki tudja mikor kerülsz a felszínre, valamint egyáltalán sikerülne-e. Nem jó egyáltalán mástól függni. Önmagad embere légy.
2024. máj. 18. 10:47
 6/8 anonim ***** válasza:
100%

"Eros voltam, fuggetlen es szerettem egyedul lenni. Hianyzik ez az enem"

Szerezd vissza magadat és a régi jó érzést!

Igazából mindig csak magadra számíthatsz, a többiek csak segíthetnek.

2024. máj. 18. 11:04
 7/8 anonim ***** válasza:
52%
Ha ő is ennyire függ tőled, az nagyon jó kapcsolat lehet akkor.
2024. máj. 20. 09:39
 8/8 anonim ***** válasza:
Én mennék pszichológushoz, hogy micsoda is okozza ezt az abnormális függőséget.
2024. máj. 20. 09:48

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!