Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért kérdezik meg hogy bejön-e nekem?
Szóval teljesen random 3 barátom egyszerre (köztük egy lány) érdeklődött hogy bejön-e egy másik pasi nekem.
Poénnak fogtam fel, de fura volt hogy egyszerre kérdezték és érdekelte őket hogy jó pasinak találom x y-t akivel jóba vagyok de nincs köztünk semmi.
Ők pedig nem ismerik azt a pasit úgy mint én akiről kérdeztek.
Te most férfi vagy vagy nő? mert ezt nem írtad sehol.
Ha nő vagy, akkor lehet hogy összeakarnak hozni vele.
Nő vagyok, hát erre nem gondolnék mivel ők nincsenek vele beszélő viszonyban mint én.
Szóval azért sem értem mi volt a céljuk ezzel.
Tőlem is meg szokták kérdezni most én mit akarok ezzel az xy nővel pedig csak baráti viszonyban vagyunk a nővel de ha egy férfi azt látja beül velem egy héten az autómba "Gizi" aztán meg "Mari" és egy hét múlva "Juliska" akkor én dugom mindet mintha férfi és nő nem lehetne baráti viszonyba .
De te esetedben az is lehet hármast akar a páros az egyedülálló férfi meg mással puhatolózik felőled . 44f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!