Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nőtársak, mit csináltok olyan férfival ismerkedéskor, aki nagy buta, iskolázatlan, beszélgetni nem tudtok vele?
Rengeteg ilyen iskolázatlan, nem érettségizett, 30 éves korára elbutult férfi van a neten, főleg vidéken, de nem csak. Ők azt mondják, hogy milyen értelmes nő vagyok, de nem azért, mert érdeklődnek, hanem mert nekik is buta nő kell, nem szeretik (és a rokonaik sem) az értelmesebb nőket. Ilyen férfiak sokszor a rajzefilmeket, a sci-fi-t, a Harry Potter-t szeretik 30-40 évesen is.
Van ilyen férfival tapasztalatotok? Érdemes párkapcsolatban gondolkodnia egy értelmesebb nőnek ilyen férfival? Én úgy tapasztalatom, hogy a rokonai is minedig érdeklődnek tőle a nőkről, véleményt alkotnak, s az ilyen férfi ezt el is hiszi, nincsenek önállő gondolatai, véleménye.
Dehogynem.
Akiknek az a baja hogy nem szivesen vannak a nők életleptelen incelekkel. Az nagyon is incel.
#35!Senkinek nem az a baja, csak a 2 agysejteddel te nem tudod felfogni.
Egyébként elárulom, azért kell velük beszélgetned, mert velük egyezik az IQ szinted. Eddig akármit írtam neked, egyszer se sikerült adekvátan válaszolnod. Tök mást írsz.
Egy rakat dolgot reagáltam a bolondnak is, erre engem pontoznak le. Akkor milyen adekvát választ vársz?
Nyilvánvaló, hogy a neten a pasik selejtje van leginkább. De a gyk meg ezeket védi. Ennyike.
#37! Pl.kérdeztem, ha ennyire lenézed és ostobának tartod azokat a pasikat, miért az a legfőbb hétvégi szórakozásod, hogy velük csetelsz? Azt mondod, unalmasak, miközben te tőlük várod, hogy szórakoztassanak, te magad, náluk izgalmasabb programot nem tudsz kitalálni. Ez azt mutatja, hogy te még náluk is unalmasabb vagy. Erre sem válaszoltál egyszer se. Tudod, értelmes emberek között úgy folyik a kommunikáció, hogy amikor az egyik mond/ír valamit, a másik arra reagál és fordítva.
Te egyáltalán nem veszed figyelembe, hogy mit írnak neked, csak papagájként ismételgeted ugyanazt. Nem vagy képes normális emberi kommunikációra.
Most kb.negyedszerre írod le, hogy a "gyik ezeket a pasikat védi", miközben nem tudsz egyetlen kommentet se felmutatni, amiben valaki "védi őket".
Mert nem szállok ilyenekről beszélgetésbe akik bolondot pártolnak.
Őszintén. Lenne értelme? Mert nekem nincs.
#39! Megint azt igazoltad, amit az előbb írtam.
"bolondot pártolnak."
Ezt ismételgeted, mint egy papagáj. De hol? Ki? Ez csak a fejedben létezik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!