Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Kell egy utolsó fájdalom tőle...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kell egy utolsó fájdalom tőle és miatta. Vissza fog írni? Nem akar engem.

Figyelt kérdés
Nem akar engem ezt már tudom 1 éve de nem tudtam eddig elengedni. Utoljára beszélnünk kéne, ami tudom hogy nagyon fog fájni mivel nem kellek neki, nem érdekli mennyire bánt meg. Kell egy utolsó fájdalom miatta hogy semmi esély ne legyen, meg ugye fél év alatt mindketten megnyugodtunk már, nem akarok tovább reménykedni. De fél éve nem beszéltünk és nem érdekeklem. Van rá esély hogy visszaír? Mindig visszaírt régebben, sosem bírta ki hogy ne.
2024. máj. 8. 16:55
A kérdező szavazást indított:
Visszaír
Nem fog
16 szavazat
 1/5 anonim ***** válasza:
100%

Te biztosan nem nyugodtál meg.

És te titkon igen is reménykedsz még benne, hogy lehetne valami.

2024. máj. 8. 17:11
 2/5 anonim ***** válasza:
90%
Inkább pszichológussal kéne konzultálnod mert betegesen kötődsz hozzá és semmi, de semmi önbecsülésed se van...
2024. máj. 8. 17:14
 3/5 anonim ***** válasza:
11%

Én egy ilyen utolsó levelet küldtem neki email-ben.

Amiben finoman elküldtem a picsába.

És leírtam hogy ugye tudja hogy a büdös életben nem fog találni még egy olyat mint én?

(Ez amúgy igaz de most nem részletezem)

Nemsokkal rá felhívott eleljén ki volt akadva rám hogy bunkó vagyok de utána normálisan eldumáltunk 2 órán keresztül.

Kellett nekem is ez lezárásnak.

Jót tett. 😊😊😊

2024. máj. 8. 17:14
 4/5 anonim ***** válasza:
58%
Az a baj ezzel, hogy házhoz mész a pofonért... mert nullának nézed magad. Nyilván ő is csak ennyit lát belőled.
2024. máj. 8. 21:59
 5/5 anonim ***** válasza:
71%
Mindig kell majd egy utolso utani utolso is, ez a baj.
2024. máj. 9. 02:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!