Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Létezik “átjáróember” szindróma?
Figyelt kérdés
Azt veszem észre, hogy én vagyok az a nő, akivel randizgatnak a pasik, otthagyják egy idő után és utána összejönnek azzal, akivel már közös facebook/insta képek is mennek. Mintha én lennék a nő verziója a srácnak a Kabalapasi című filmből, csak én nem fekszek le minddel. Más is tapasztal ilyet? Mi a franc lehet ennek az oka? Már ott tartok, hogy nincs is kedvem senkivel ismerkedni, mert előre tudom, hogy ez lesz a vége. 27N2024. máj. 4. 20:49
11/11 anonim válasza:
Ha veled egykorúakkal ismerkedtél, akkor mondjuk érthető ha pl 24 évesen ismerkedtél egy gyerekesebb férfival majd pár éven belül megkomolyodott és családja lett. Az is lehet olyanoknak is esélyt adsz, akiknek nem kellene.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!