Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Létezik h azért nem tudsz...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Létezik h azért nem tudsz szerelmes lenni mert maga a tudat miatt h nem lehettek együtt?

Figyelt kérdés
Van szeretőm vonzodom hozzá, de azterzem azért nem tudok szerelmes lenni belé mert ott a tudat h nem lehet. Gondolom ha párkapcsolatban lennénk akkor szerelmes lennék belé nem?

2024. máj. 3. 16:55
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
100%

én legutóbb külföldön ismerkedtem meg egy sráccal, kezdetekkor tudtam hogy nem lehetünk együtt mert hazaköltözök x időn belül, nincs közös nevezőnk. Annyira, de annyira jól bánt velem, pedig túlvagyok XY partneren. Voltak pillanatok mikor visszafolytottam, mert visszakellett. Annyira szép volt, de közben párhuzamosan szr is, hogy tudod, ennek vége. Szerintem is a szerelem csak úgy jön, de én biztos vagyok benne hogy ebből nagyon szép dolog lehetett volna, ha hagyjuk.

De nem hagytuk, nem engedtük meg egyikőnknek se hogy sérüljön.

2024. jún. 6. 15:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!