Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Későn döbbenhetett rá hogy szeret?
Lényegében négy évvel ezelőtt voltunk együtt a sráccal, de nem sokáig két hónapig mert kidobott, azzal az ürüggyel hogy elrontotta.(azt sosem tudtam meg pontosan mivel) de összetörte a szívem végignézte ahogy sírtam miatta.
Akkor még fiatalabbak voltunk, 18 évesek.
Ez után találkoztunk párszor de csak mint “barát” az elején nem mert a szemembe nézni amiért megbántott aztán eltelt egy év és itt állt az ajtómban. Semmi nem történt azt mondta csak erre járt(nem itt lakik a közelben). Utána minden képemet likeolta facebookon, sokszor rám írt mindenhol, néha random dolgokkal. Egy napon lett egy hosszútávú kapcsolatom, amikor meglátta, valamiért percekig hívott telefonon de nem vettem fel, dobtam egy üzit véletlen volt e azt mondta igen.. kétlem. Neki is lett kapcsolata de ennek ellenére párszor megint csak írt.
Most tartunk négy évnél de szülinapomon megint felbukkant valami ürüggyel .. furcsa az egész nem tudom mi a szándéka miután azért dobott mert elvileg nem szerelmes. De mai napig jelen van az életemben és ha látja a fontosabb eseményeket facebookon akkor egyből imádja.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!