Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Honnan tudhatom hogy egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Honnan tudhatom hogy egy férfi komolyan érdeklődik?

Figyelt kérdés
Eddig még sosem kellettem senkinek, sokszor megvicceltek vagy szórakoztak velem
2024. máj. 1. 12:45
 1/9 anonim ***** válasza:
85%

1. Nem sietteti a szexet. Amelyik pasit komolyan érdekled, az nem akarja elszúrni az esélyét azzal, hogy túl hamar nyomul és szexuális utalásokat sem tesz, csak meg akar ismerni. Első pár randin nem próbálkozik be (csók lehet).

2. Gyakran szakít rád időt és ilyenkor tartalmas programot talál ki, megadja a módját a randinak, nem mindig csak sétálgatni akar.

3. Ha nem vagytok együtt, ír, hív, nem hagy rendszeresen órákig válasz nélkül.

4. Beszélget veled komoly témákról, érdekli, hogy mik a terveid a jövőre nézve, milyen az értékrended, akarsz-e gyereket stb.

2024. máj. 1. 12:49
 2/9 A kérdező kommentje:
Köszi
2024. máj. 1. 13:13
 3/9 anonim ***** válasza:
37%
Ha nem sietettem, akkor meg lúzernek hívnak.
2024. máj. 1. 13:15
 4/9 anonim ***** válasza:
100%
Nem tudhatod. Bármit el lehet színészkedni egy ideig.
2024. máj. 1. 13:17
 5/9 anonim ***** válasza:
94%
#3 én biztos nem. Olyan pasit nem veszek komolyan, aki első pár randin már meg akar fektetni. Elkönyvelem fuckboynak. Nem azt mondtam, hogy a 15. randin se nyúlj a nőhöz, de az első 3-4-en nem tanácsos, ha kapcsolat a célod.
2024. máj. 1. 13:24
 6/9 anonim ***** válasza:
6%

Te voltál tegnap elkeseredve ,hogy lapos a feneked.

Pedig csak a fejedben kéne rendet rakni.

2024. máj. 1. 13:40
 7/9 anonim ***** válasza:
73%

Konkrétan sehonnan.

Idő, minél több időt vagytok együtt.

Ahogy írták pár hétig vagy 1-2 hónapig egy csóró de jóképű srác is eljátssza, hogy neki pénze van mindent megad...

2024. máj. 1. 14:15
 8/9 anonim ***** válasza:
Ezért mondtam, hogy az a legjobb jele, ha nem sietteti a szexet :) Amelyik srácnak nem komoly a szándéka, az hiába teszi a szerelmes lovagot, akkor is minél előbb meg akar fektetni.
2024. máj. 1. 14:20
 9/9 anonim ***** válasza:
90%
Szerintem az első nagyon jól összefoglalta. Még annyit tennék hozzá, hogy konzisztens mind kommunikációban, mind tettekben. Kiszámítható, és nem hagy benned kérdőjeleket, hogy "na, vajon akkor most mi van velünk?". Tudni fogod, érezni fogod.
2024. máj. 1. 14:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!