Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy tudnám újra felkelteni a lány érdeklődését?
Segítsetek kérlek!!
Összeismerkedtem egy nagyon aranyos és kedves lánnyal, de nem sikerült összejönnöm vele. 1,5 éve ismerjük egymást, ő írt rám, nagyon sokat beszéltünk messengeren, sok képet küldtünk. Találkoztunk sokszor volt, hogy barátokkal, de volt olyan is, hogy csak ketten sétáltunk a parkban. Szerelmes vagyok belé, de nem mertem megmondani, nem volt meg az alkalom. Mindig akkor jött közbe valami és nem találkoztunk egy hónapig. Tudom, hogy sokáig várakoztattam, de nagyon régóta el akartam neki mondani. Az első félévben nagyon sokat keresett, tényleg éreztem, hogy ha aznap nem írok neki, akkor ő tuti fog nekem. Utána félévben is szinte minden nap beszéltünk. Aztán december óta ritkábban:( . Most sokszor csak 2-3 naponta szoktunk beszélni, de volt, hogy egy hétig nem is kerestük egymást. Vártam, hogy ő írjon, aztán egy hét után írt. Néha el sem olvassa, amit válaszolok. Sajnos december végén a szülei elváltak, úgyhogy megértem, hogy egy ideig nem keresett. Múlt héten pl. együtt edzettünk, de aztán utána most se mesélt a vizsgáiról, régebben meg mindent elmesélt. Én nagyon szeretem őt, de szerintem most barátzónában vagyok. Elvileg nincs más fiú a képben. Mit tegyek, hogy szerezzem vissza? Nem tudom hogy dolgozzam fel, ha ezt a lehetőséget elszúrtam.
Ő 21N, én 22F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!