Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Gondoltok még az első szerelmetekre? Akár úgy hogy van már családotok egy másik illetővel?
Figyelt kérdés
2024. ápr. 24. 23:41
1/17 anonim válasza:
Nagyon néha eszembe jut, hogy vajon boldog-e egyedül, valakivel és kívánom neki, de ennyiben ki is merül.
2/17 anonim válasza:
Nem érzed, hogy "elefánt vagy a porcelán" boltban? Ilyet nem kérdezünk. Nem illik, annyira magán.
3/17 anonim válasza:
En nem. De a valahanyadikra, aki nagyon nagy hatassal volt ram, orokke.
6/17 anonim válasza:
Igen, de csak, azért mert fájt és nem volt sok kapcsolatom.
7/17 anonim válasza:
Igen, akkor is ha negatív élmény és valakivel mással boldog. Akkor is az első marad aki elrabolta a szívem és mindig az első marad.
8/17 anonim válasza:
Néha eszembe jut, de csak az, hogy most is ugyanolyan gyerekes és szűklátókörű, mint régen.
De egyébként egyik exem sem szokott eszembe jutni, meg az akkor “nagy szerelemnek” tartott srác sem. Nagyon boldog vagyok évek óta a párommal.
9/17 anonim válasza:
És akkor meg is érkezett és indul a féltékenységi előadás garmada, amit 8-aska indít- "jó" szokásához híven. Ahogy egy másik kérdés alatt pár perccel ezelőtt jeleztem. Hát hiába, az unalmas emberek sosem tudnak kreatívan gondolkodni.
10/17 anonim válasza:
Ezt most nem értem. Milyen feltekenysegrol beszélsz? És mi az, hogy ezt én szoktam indítani?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!