Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha a szeretőtök vagy szerelmetek "IGENT" mondana egy másik férfinak, akkor az bántana titeket?
Figyelt kérdés
Ti kapcsolatban vagy házasságban éltek,ő volt a szeretőtök/szerelmetek.
Zavarna bármennyire is?
2021. aug. 18. 00:47
1/7 anonim válasza:
Nos, a nő vagy, a szerető, aki féltékennyé akarja tenni a házasságban élő férfit. Jól sejtem?
2/7 anonim válasza:
Nő vagyok. Hivatalos voltam a szeretőm esküvőjére, nem mentem el. Ettől semmi nem változott.
3/7 anonim válasza:
Akkor sem zavart amikor aktív szeretö volt. Mondtam hogy dugjon nyugodtan a férjével vagy màs pasival, engem nem zavar.
Amikor felszedett mellettem egy pasit és engem dobott nagy megkönnyebbülés volt. Màr untam, csak nyüg volt a nyakamon. Szegény balfasz fèrje ...
4/7 anonim válasza:
Ha elvarrtuk a szálakat, akkor nem. De a "...nagy szerelmek nem gyógyíthatók...".
5/7 anonim válasza:
A kapcsolatban lévő felet nem igazán érdekli, hogy a szeretője mit csinál. Neki álljon rendelkezésre, amikor akarja, ez a lényege az egésznek. A többi időben meg azt csinál, amit akar màssal. Egyébként meg joga sincs szàmon kérni semmit rajta.
6/7 anonim válasza:
Az a kérdés hogy a volt szeretődet, aki kapcsolatban él, zavarja e az hogy téged egy másik pasi dug?
Nem érdekli. Egy szerető nem a fő attrakció. A fontos a háromszögben a társ, a feleség, akit nem hagy el. A szerető mindig csak egy pótlék akitől könnyű megválni, főleg ha már nem nyújt semmi újat és az ember unja.
Ugyan mért lenne fontos? Ha az lenne akkor a feleségét dobná.
7/7 anonim válasza:
Nem tudom. Nekem a férjem a szeretőm, neki meg én vagyok a szeretője. Nincs ilyen problémánk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!