Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Ezzel reményt kelt egy férfi...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ezzel reményt kelt egy férfi a nőben aki szerelmes belé?

Figyelt kérdés

Szóval adott 2 ember akik 1 éve egy kicsit jártak. A férfi sokat udvarolt, nagyon tetszett neki a nő, elhívta randikra stb. Kb. 1 hónapit jártak. Nagy fellángolás volt,éjjel-napoal együtt voltak, mindketten úgy érezték, hogy a másik az “igazi”, hatalmas vonzalom, kitárulkozás, nagy közös tervek stb. Egyetértettek, hogy ez eddig a legnagyobb vonzalom az életükben és együtt akarnak maradni. Minden jól ment, aztán hirtelen a férfi visszalépett, hogy most nem akar kapcsolatot, mert nem akar elköteleződni.

Eltelt kicsit több, mint fél év.

A nő még szerelmes.

Beszélgetnek és amikor megkérdezi a nő, hogy miért múltak el az érzései, akkor a férfi azt mondja, hogy nehéz időszakban volt, nem mert szeretni, és ha máskor találkoztak volna, akkor ez egy sokkal hosszútávúbb dolog lehetett volna köztük. De már nem érzi azt mint akkor.

Jól érzem, hogy a “már nem érzi azt mint akkorban” minden benne van, és ezzel egyértelműen lezárja a dolgot és nem kelt reményt?

2024. ápr. 22. 23:59
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem jó fej vagy, legalább te közölted vele. Engem beghostoltak, egy egyszerű nemet se kaptam, nemh ezt.
2024. ápr. 23. 01:07
 12/18 A kérdező kommentje:

Lefeküdni nem fogok vele, de ha ő nem kéri én nem fogok “előle menekülni”.

Letisztáztuk a dolgot, azt gondolom barátok még lehetünk ettől/jóban lehetünk ameddig ő is szeretné ezt. Azért nekem nem egyenlő ő egy idegennel, mint embert kedvelem és ha ő nyit felém akkor én nem fogok teljesen hàtat fordítani. Alapból van egy közvetlen stílusom ezt mindenki tudja

2024. ápr. 23. 08:55
 13/18 A kérdező kommentje:
Plusz ha ő ezek után is vevő a flörtölésre akkor azért kettőn áll a dolog. Szerintem korrekt voltam.
2024. ápr. 23. 08:56
 14/18 anonim ***** válasza:
100%
Egy ilyen kérdésem nekem is van egy férfi felé, hogy miért múltak el az érzései. És erre ez nem válasz amit te írtál.Ez csak arra válasz, hogy akkor miért nem lehetett semmi. De hogy az érzések hogy múlhattak így el, arra nem.
2024. ápr. 23. 10:05
 15/18 anonim ***** válasza:

Szerintem itt alapvetően nem alakultak ki érzések a nő felé és ez a baj. Ugyanis ha bele tudtál volna szeretni, meg is történt volna. Sajnos ő nem az a személy, aki mindezt kiváltja belőled.

Az lenne az igazán korrekt, ha ezt így közölnéd vele.

2024. ápr. 23. 19:43
 16/18 anonim ***** válasza:
74%
Én hasonlóan gondolkod(tam) ok, mint kérdező. Én örültem volna, mert ez emberileg mutatja a tiszteletet.
2024. ápr. 24. 17:27
 17/18 Ghgj ***** válasza:
100%
#13: Akkor lennél korrekt, ha ezek után leépítenéd vele a kapcsolatot. Most kifejezted, hogy neked többet ér, hogy legyen kivel legyeztetni az egódat, mint hogy figyelembe vedd, hogy az érzései miatt valszeg reménykedik, megszűntél korrekt lenni. A korrekt emberek nem így gondolkoznak. Nincs ezzel baj, legyél önző, csak ne várd el mellé, hogy olyan tulajdonságot ismerjünk el a tiédnek, amit nálad bölcsebb emberek érdemelnek.
2024. ápr. 26. 18:58
 18/18 anonim ***** válasza:

Ahogy az utolsó írja!

Flörtölni egy olyan lánnyal, aki totál beléd van bukva ugyanaz, mintha kést forgatnál benne...

2024. ápr. 27. 11:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!