Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ezzel reményt kelt egy férfi a nőben aki szerelmes belé?
Szóval adott 2 ember akik 1 éve egy kicsit jártak. A férfi sokat udvarolt, nagyon tetszett neki a nő, elhívta randikra stb. Kb. 1 hónapit jártak. Nagy fellángolás volt,éjjel-napoal együtt voltak, mindketten úgy érezték, hogy a másik az “igazi”, hatalmas vonzalom, kitárulkozás, nagy közös tervek stb. Egyetértettek, hogy ez eddig a legnagyobb vonzalom az életükben és együtt akarnak maradni. Minden jól ment, aztán hirtelen a férfi visszalépett, hogy most nem akar kapcsolatot, mert nem akar elköteleződni.
Eltelt kicsit több, mint fél év.
A nő még szerelmes.
Beszélgetnek és amikor megkérdezi a nő, hogy miért múltak el az érzései, akkor a férfi azt mondja, hogy nehéz időszakban volt, nem mert szeretni, és ha máskor találkoztak volna, akkor ez egy sokkal hosszútávúbb dolog lehetett volna köztük. De már nem érzi azt mint akkor.
Jól érzem, hogy a “már nem érzi azt mint akkorban” minden benne van, és ezzel egyértelműen lezárja a dolgot és nem kelt reményt?
Nem ez a lényeg, próbáltam korrekten és semlegesen kiírni,
Hogt ne derüljön ki hogy én melyik fél vagyok a történetven
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!