Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Egy nő mindig attól teszi...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy nő mindig attól teszi függővé, hogy szereti e a párját vagy nem, hogy az mit mond róla?

Figyelt kérdés

Nem nagyon láttam mèg olyan nőt aki feltétel nélkül szerette volna a párját.

Szeretlek, ha te is. Te vagy a férfi amíg meg adsz nekem mindent..

Minden feltételhez van kötve.

Van olyan nő aki nem így működik, hanem egyszerűen csak szeretetet, szerelmet, vonzódást érez egy férfi iránt?

Van olyan nő akinek még vannak őszinte és nem mesterkélt érzelmei amik nincsenek feltételekhez kötve?

2024. ápr. 22. 10:45
1 2 3 4
 31/35 anonim ***** válasza:

30. Mert a férfiak sosem kefélnek félre?

Nekik elég annyi is oknak, ha egy kibszott nap nincs szex.

2024. ápr. 25. 10:35
 32/35 A kérdező kommentje:

31#

Ez akkor sem menti fel a nőket az alol amit írtam a 30-as vàlaszomban.

Ès làttad a reakciòkat èn férfiként ne várjak el feltétel nélküli szerelmet, de a nők elvárják..

Annyira tipikus

2024. ápr. 25. 14:35
 33/35 anonim ***** válasza:

32. A nők sem várnak el feltétel nélküli szeretetet, mivel tudják, hogy olyan két felnőtt között nincs.

Hiszti? Nektek minden hiszti, amit a nő nehezményez és megemlíti... Elhízás? A férfiak is elhíznak és emiatt még nem sok nőt láttam válni. Ezért is mindig csak a nők vannak megszólva,megcsalva.

2024. ápr. 25. 15:03
 34/35 anonim ***** válasza:

30 - "Ezeket a nők csinálják és elvárják, hogy ezek ellenère is szeressék őket."

Más szeretni valakit, és akarni vele maradni.

2024. ápr. 26. 11:22
 35/35 A kérdező kommentje:
Akkor is a nők csinàljàk ezeket.
2024. ápr. 26. 11:28
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!