Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Zavaró ha egy lány sokat beszél?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Zavaró ha egy lány sokat beszél?

Figyelt kérdés
2024. ápr. 19. 22:55
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
34%

Hát nem tudom...én sokat beszélek, de sok barátom sincs, kise beszélek mindent, közbe se szólok, szex közbe meg pláne nem beszélek úgy.

Az hogy mindent megbeszélek párommal sztm full alap.

Sose éreztem ennek hátrányát.

2024. ápr. 20. 08:16
 12/15 anonim ***** válasza:
100%
Számomra az lenne.
2024. ápr. 20. 14:49
 13/15 anonim ***** válasza:
52%

Azt tapasztalom magamon is, meg akkor is amikor beülök egy étterembe, és randiznak mellettem párok, hogy a férfiak órákig képesek beszélni megállás nélkül. Az hogy te mit akarsz mondani az a legkevésbé sem érdekli őket, inkább csak az a fontos számukra hogy milyen hallgatóság vagy. Akkor vagy jó beszélgetőpartner nekik, ha max akkor szólalsz meg, ha róluk kérdezel, + észrevehetően le vagy nyűgözve a dumájuktól.

A többség már azt is bicskanyitogatóan soknak érzi, ha a nő pontosan ugyanannyit (egy szóval sem többet) beszél, mint ők.

Szóval jah, ritka az olyan férfi, akinek nem zavaró.

Viszont a beszédesség önmagában abszolút nem rossz tulajdonság, a hiba nem a te készülékedben van.

2024. ápr. 30. 05:57
 14/15 anonim ***** válasza:
Én keveset beszélek, a "small talk" szinte egyáltalán nem is megy. A sztereotípiákkal ellentétben ez sokkal inkább zavaró a férfiak számára (is), mint a sok beszéd. Azt figyeltem meg, hogy a "kukaság" nemcsak unalmas, hanem jóval ellenszenvesebbé tesz még rengeteg egyértelműen rossz tulajdonságnál (pl. sunyiság) is. Ha tudsz dumálni, akkor sokkal többet elnéznek neked, mint egy hallgatag embernek.
2024. ápr. 30. 09:35
 15/15 anonim ***** válasza:
Szélsőségesen introvertált vagyok, és meglehetősen keveset beszélek. A párbeszédek kb 25%-ában szólalok meg, ez így kényelmes is nekem és általában a nöknek is. De ha még a maradék 75%-al sem elégszik meg, és gyakorta félbeszakít, akkor azt nehezen tolerálom. És bizony sok nőre rá kellett már szólnom, hogy hagyjon már végigmondani.
2024. júl. 20. 16:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!