Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Zavaró ha egy lány sokat beszél?
Hát nem tudom...én sokat beszélek, de sok barátom sincs, kise beszélek mindent, közbe se szólok, szex közbe meg pláne nem beszélek úgy.
Az hogy mindent megbeszélek párommal sztm full alap.
Sose éreztem ennek hátrányát.
Azt tapasztalom magamon is, meg akkor is amikor beülök egy étterembe, és randiznak mellettem párok, hogy a férfiak órákig képesek beszélni megállás nélkül. Az hogy te mit akarsz mondani az a legkevésbé sem érdekli őket, inkább csak az a fontos számukra hogy milyen hallgatóság vagy. Akkor vagy jó beszélgetőpartner nekik, ha max akkor szólalsz meg, ha róluk kérdezel, + észrevehetően le vagy nyűgözve a dumájuktól.
A többség már azt is bicskanyitogatóan soknak érzi, ha a nő pontosan ugyanannyit (egy szóval sem többet) beszél, mint ők.
Szóval jah, ritka az olyan férfi, akinek nem zavaró.
Viszont a beszédesség önmagában abszolút nem rossz tulajdonság, a hiba nem a te készülékedben van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!