Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Fiúk, mennyire zavaró ha egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk, mennyire zavaró ha egy lány odavan értetek?

Figyelt kérdés
Kíváncsi vagyok titeket mennyire zavarni, ha észrevennétek egy lányon, hogy oda-vissza van értetek?
2017. máj. 3. 21:06
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:

Zavaró?! Nekünk ez nem szokott zavaró lenni.

Még, ha nem jön be a lány egyáltalán akkor is normálisan közlöm vele, hogy nem működne a dolog és szeretném, ha nem ringatná magát hiú ábrándokba.

2017. máj. 3. 21:08
 2/12 anonim ***** válasza:
100%
Direkt nem tetted ki te sem a vesszőt a ha elé? :D
2017. máj. 3. 21:10
 3/12 anonim ***** válasza:
Lekapom 20 körméről, ha bejön. Ha meg nem, akkor finoman elutasítom.
 4/12 anonim ***** válasza:
83%

Nőként tapasztaltam, hogy akkor zavaró, ha ők nem akarnak semmit a lánytól. Ha kölcsönös a szimpátia, akkor még tetszik is nekik a dolog.

Fiatalabb (tizenévesre gondolok) korban általában még a haverok véleménye is számít.

21/L

5/12 anonim ***** válasza:
100%

attól függ ki az a lány

24F

2017. máj. 3. 21:14
 6/12 anonim ***** válasza:
Eléggá,valószínűleg a rendőröket is ráhívnám
2017. máj. 3. 21:14
 7/12 anonim ***** válasza:
0%
Annyira zavarna, hogy büntetésből jól megdugnám. 27/F
2017. máj. 3. 21:28
 8/12 anonim ***** válasza:
Ha valós a téma, akkor imádom a helyzetet, ha viszont csak szívat, akkor valamikor "a maci visszanyal".
2017. máj. 3. 21:46
 9/12 anonim ***** válasza:

Ha nem tetszik a lány, akkor engem zavar, mert zavarba jövök tőle, és nem akarom megbántani a visszautasítással. PLUSZ tartok tőle, hogy én is megbánom, ha visszautasítom, mert van néha velem olyan, hogy 1-2 hónap múlva, már iszonyat bejön a csaj... :(

Olyan csaj nekem meg még sosem tetszett, akin azt látom, hogy "oda van értem"... azok valahogy nem tetszenek, mert ha tetszem egy csajnak nagyon, akkor túl rajongó lesz velem szemben és idegesít :D

Eddig mindig meg kellett hódítanom a barátnőmet 1-2 hónap vagy 1-2 hét udvarlással. És tetszett a vadászat mindig :) Az a lány, aki meg tényleg belém zúgott aztán és rajongott értem... pont ő volt az egyetlen a sok

barátnőm közül, akivel én szakítottam. De én is megkapom ezekért a büntetésemet ne izguljatok ... :/ :(

2017. máj. 4. 02:41
 10/12 BlackSword ***** válasza:

Ez attól függ, hogy nálam mennyire jó a lány... Mert ha nagyon jó, akkor az jó... Ha kicsit jó, akkor sincs gond... HA meg egyáltalán nem jó, akkor tök gáz...

De ez fordítva is így van, nem kell mellédumálni... Szóval ha egy fiú megcsókol egy lányt váratlanul, és a fiú jó a lánynál, akkor magabiztos, ha meg nem jó a fiú a lánynál, akkor a köszönés is tolakodás...

2017. máj. 4. 06:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!