Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy tud egy ferfi nagyon romantikus es gyenged lenni?
Már miért ne tudna? Mi ebben a fura?
Az pl tök alap, hogy gyengésen, figyelmessen bánunk olyan valakivel akit szeretünk. A romantika már egy olya dolog ami lehet tényleg figyelmesség és jól eső dolog vagy nyálas fostenger is.
Hát úgy, hogy olyan mint én :)
Rák csillagjegyű, szuperérzékeny férfi vagyok, ilyen az alaptermészetem. Csak kár, hogy a kutyának sem kellek...
4:
Ez most komoly? Csillagjegy alapján döntöd el? Akkor a Halak még romantikusabb mint te, mit szósz hozzá? :D
Attól még nem ökör, hogy valamiben hisz. Inkább csak idealista?
Egyébként van akire illik a leírás. Kérdés, hogy azért, mert olyan alapból, vagy miután utána olvasott tudatalatt elkezdett úgy érezni és viselkedni.
Természetesen nem lehet 8 milliárd embert 12 dobozba berakni, főleg úgy, hogy az aszcendens is fontos ezotéria szerint meg még mit tudom én milyen bolygók, holdak állása.
De attól még nem ökör. Szerintem sokkal kiábrándítóbb hogyha valaki semmiben sem hisz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!