Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A szemszín/hajszín ennyire számít szerintetek? Akár tudat alatt
Figyelt kérdés
Nekem sötétszőke hajam és ilyen sötétes zöldesbarna szemem van, ami barnának látszik legtöbbször. Legtöbbször vagy olyanok lesznek szerelmesek belém, akik pont az ellentéteim, pl. kék szeműek és sötét hajúak, vagy pedig akik szintén kék szeműek de hasonlóan szőkés hajúak.
Vannak kivételek, de legtöbbször eddig ez volt. Van ennek valami alapja? A pároknál is legtöbbször ezt látom, hogy vagy egymás ellentétei vagy pedig hogy nagyon egyformák.
ápr. 11. 10:38
11/17 anonim válasza:
A szürke szemű emberektől irtózom, max ennyire számít. Ijesztőek.
A másik a fekete haj, kreol bőrrel, mert nagyon sokszor társul az ilyesmi Kis Grófó iránti csillapíthatatlan rajongással, "háde" és "dik" szavak gyakori használatával...
12/17 anonim válasza:
Világszőke hajam és zöld szemem van. Mindig barna hajú és szemű pasijaim voltak. (Nem, nem azért, mert direkt erre hajtottam, véletlen jött így össze.)
13/17 anonim válasza:
Ekem pl nem jön be az olyan pasi akinek kék szeme és szőkés haja van. Egyáltalán nem az esetem. A zöld szem se annyira. Ez nem kizáró ok de ettől függetlenül nekem mindig is a sötétbarna szemek jöttek be nagyon.
14/17 anonim válasza:
Tök mindegy hogy milyen színű ha megfog.
15/17 anonim válasza:
Nekem általában fekete hajú zöld szemű párom van. A zöld szemet tudatosan választom. Az meg véletlen hogy a sötét hajú férfiak jobban tetszenek.
16/17 anonim válasza:
Én 35 éves koromra fedeztem fel, hogy jóideje kizárólag a sötéthajú, sötét szemű férfiakhoz vonzódom. Szőke, nagyon világos zöld szemű néni (nyanya🤣) vagyok.
17/17 anonim válasza:
A kék szem, szőke haj és fehér bőr az ideálom férfiben! Annyira vonzó... 🤩 pl mint a Transpotting filmben Mark Renton /a színész, és ahogy abban a filmben kinéz, a stílus/ vagy Leo Dicaprio (még régen, amikor "kölyök képű" volt! Én hosszú barna haj, barna szem, nyáron lebarnulok. Szóval igen, külsőre az ellentétek vonzák egymást😊 34/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!