Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A szemszín és hajszín menti tetszésben van valami? Tudom nem csak ez számít, de sok példát látok. Nálad mi a helyzet?
Pl. olyan párok, ahol az egyik sötétbarna/fekete hajú és barna szemű, a másik szőke hajú és kék szemű.
Vagy az egyik szőkés hajú és inkább sötét szemű, a másik barna hajú és kék szemű.
Vagy a hajuk szinte egyforma, de a szemük eltérő. Nem az összes lehetséges kombinációt akarom felsorolni, mert akkor nem lenne értelme a kérdésnek. Hanem hogy sokszor az emberek pont vagy a magukhoz teljesen hasonlót szeretik, vagy pedig a saját maguk teljes ellentétét a szemszínben és a hajszínben, ezt vettem észre.
(Nyilván ez Magyarországon bejátszható, mert sok a különböző kinézetű ember. Svédországban, ahol szinte mindenki szőke és kék szemű vagy Afrikában ez már kevésbé.)
"Hanem hogy sokszor az emberek pont vagy a magukhoz teljesen hasonlót szeretik, vagy pedig a saját maguk teljes ellentétét a szemszínben és a hajszínben, ezt vettem észre."
Én azt vettem észre hogy valaki vagy szereti a borsófőzeléket, vagy nem. Sőt, mostanában vannak ilyen megérzéseim, hogy másnap vagy esni fog, vagy nem fog esni, de valamelyik mindenképpen meg fog történni ezt vettem észre. Durva.
Én olyasmit olvastam egyszer hogy a szőke/kékszemű nők azért kapósabbak mert a férfiak szerint (valahol tudatalatt, ösztön szintjén) angyalibbak, törékenyebbek, védelmezésre szorulnak. Míg a nőknek inkább a sötét hajú és szemű férfiak imponálnak jobban mert férfiasabbnak hatnak, erősebbnek tűnnek, jobban megvédik őket.
Ez olyasmi mint amikor a magas férfiaknak az alacsony, pici nők tetszenek inkább és a nőknek a magas férfiak.
Természetesen nem lehet ezt rásózni az összes emberre a világon, de léteznek olyan emberek akiknek lehetséges, hogy amiatt tetszik meg a másik.
Nyugodtan lehet szó arról, hogy valakire emlékezteti a másik, ellentét a volt párjaihoz képest, egyszerűen vonzalom alakul ki és kész. Vagyis közrejátszhat maga az adott ember hangulata, mentális állapota is simán.
#9 tehát az a normális nő, aki barnahajúként csakis szőkékkel jár, kékszeműként meg csakis barnával.
Te magadtól találsz ki ilyen baromságokat?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!