Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyire igaz az "alfa fux, beta bucks", hogy a csajokat kb. 30-35 éves korukig cserélgetik a vonzó csávók, aztán hozzámennek valami jól kereső csúnyához?
Jó hát a kulcsszó az egyik se néz ki jólon van, egy 30-as nő még bőven nézhet ki jól, amelyik nagyon ronda az nagy eséllyel 20 évesen se volt szebb, csak valamiért ez elkerüli a figyelmeteket, hogy mennyi csúnya 20on éves lány van, mert az instán nem látjátok őket🙄. Általánosságban mindenki olyan marad, amilyen, néhány kivétellel, amikor valaki összeszedi magát vagy lepukkan, de nem ez az átlag. Nekem gyakorlatilag az összes ált sulis osztálytársam ugyanúgy néz ki, mint amire emlékeztem csak felnőttesebb arccal. Srácoknál nyilván látványosabb a változás, mert ők jobban kinövik a kölyökarcot, de a lányok nem sokat változtak. Senki nem lett 100 kilós zsíros hajú debella meg ilyesmi egy csaj kivételével de ő akkoriban sem volt kimondottan szép, elég tipikus brit nő lófeje van pedig full magyar.
Amit látok, 1-2 szép nő már férjnél van de a férjük is elég jó férfi. Ezek a nők maguk is tanultak, karrier, stb. Az egyik lány aki ugyan nem ronda de mindig ilyen kis egyszerű, butácska csaj volt, neki valami kokszos cigókülsejű a férje. Na mondjuk az ronda szerintem, de kb ez a szintje, pont ilyet képzeltem volna el mellé. Nem hiszem, hogy fiatalon bármikor lett volna ennél jobb pasija.
A valóságban meg a 30-as férfiak többsége sem vágyik komoly kapcsolatra 20 éves lányokkal, a baráti társaságunkban sincsenek ilyen párok, akivel meg beszéltünk is erről ő konkrétan ki is mondta, hogy nem tudná elképzelni. Persze ha csak szex akkor rohadt mindegy ki hány éves. De ha komolyról, együttélésről van szó, akkor nem kell senkinek éretlen partner, akkor se, ha jó a teste. Kivéve ha maga is agyilag ott tart mint a 20 éves, de azért szerencsére sok nem ilyen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!