Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Bármit teszek az hiba. Miért?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Bármit teszek az hiba. Miért?

Figyelt kérdés

4 éve van egy nő az életemben, aki nem tudom mit akar tőlem. Néha azt érzem, hogy mindent, néha azt, hogy semmit. Mikor találkoztunk akkor kapcsolatban voltunk, azóta én már nem, ő még mindig.

Röviden leírom.

Én elkezdtem felé nyitni, elmondtam az érzéseim, amiket ő nem hitt el. Mindig a kapcsolatommal jött, hogy nem lehetnek valósak, mert akkor nem tudnék együtt lenni mással.

Ekkor volt köztünk csók.

Később amikor én szakítottam, akkor előtte kijelentette, hogy ne legyen hiú ábrándom, ő nem fog velem kezdeni, mert bizalmatlan.

Én nem ismerkedtem, bele vagyok zúgva. Ezt neki is elmondtam. Ő azzal jött, hogy nyugodtan ismerkedjek, ne legyek belezúgva, engedjem el, vegyek vissza, ne csináljak jelenetet ha kivagyok, ne tudja senki, stb stb.

Elmondása szerint köztünk csak kémia van, semmi több.

Én mivel mindig bizonyítani akartam neki teljesen elzárkóztam mindenkitől, mindent úgy tettem, ahogy ő mondta. 2 évig.

Egy hete összevesztünk, mivel én elmentem egy szórakozóhelyre, amit nem meséltem el neki. Azt mondta, hogy ez nem oke, mivel mi barátok vagyunk. Én azért nem mondtam neki, mert akkor azzal jött volna, hogy én ha szerelmes lennék nem mennek sehova.

Egy hétig nem beszéltünk, ezért ma kerestem. Elmondtam neki hogy szeretnék tiszta vizet önteni a pohárba.

Elmondtam neki, hogy sokat gondolkodtam ezen az egészen és arra jutottam, hogy sosem fogja elhinni amit érzek. Ez miatt igazából nem tudok mit tenni. El kell fogadnom, hogy ez van. Viszont mivel barátok vagyunk, úgy gondolom, hogy mindenről szeretném ha tudna. Ezért elmeséltem neki, hogy a buliban volt egy lány akivel azóta beszélgetek.

Én arra vártam, hogy a reakciója az lesz, hogy rendben, de akkor neki ne irogassak az erzeseimrol, legyen ennyi, ha vannak küzdjem le.

Ennek ellenére neki állt vitatkozni, hogy én gusztustalan féreg ember vagyok, aki tönkre akart tenni egy kapcsolatot ( az övét ) a semmire, hogy én csak azért irogattam neki, hogy hátha sikerül valami, és hogy a k.rva anyamba képzelem ezt, hogy ezt meglehet tenni.

Ő sosem ígért nekem semmit, soha. Annyit mondott, hogy kémia van köztünk, amit ő is érez, ez miatt otthon néha labilis. De ő nagyon szereti a párját, sose hagyná ott, velem nem is kezdene, csak az az érzés hiányzik neki, amit én kiváltok.

Véleményem szerint ha komolyan gondolta volna valaha, akkor nem így viselkedik.

Ami kicsit most aggaszt, hogy én tényleg szerelmes vagyok. Most úgy érzem, várnom kellett volna még, hogy lehet tényleg voltak érzései??

Mi a fene történik?

Én 34 éves vagyok, ő 42....

2024. márc. 23. 22:04
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
100%
Nőként írom, hogy 2 évet basz...ál el az életedből egy nőre, aki sose fog veled semmit kezdeni. Tetszik neki, hogy az orrodnál fogva vezet, hogy valaki rajong érte, de ennyi. Semmit ne képzelj ebbe bele, gyorsan felejtsd el azt is, hogy létezik. Ismerkedj másokkal, pl a lánnyal a buliból
2024. márc. 24. 07:55
 12/22 anonim ***** válasza:
Egyébként a kérdes kiírása emlekeztet az ex szeretőm életére, ő is ragaszkodott valakihez, aki meg semmit nem akart tőle..Szerintem ne fuss olyan után aki nem lehet a tied!!
2024. márc. 24. 08:03
 13/22 anonim ***** válasza:

Nem fogja érted elhagyni a párját, egyszerűen unatkozik mellette, veled tölti a szabadidejét, és hülyét csinál belőled.

Van a rész, ahol írod, azt mondta ne tudja senki stb. Félt, hogy lebuktatod otthon. Azért szívta fel magát a bulizáson, mert birtokolni akar. Nem akar téged, de a figyelmemet igen, ezt le is írod. Ez a nő nem lesz a párod soha. Törődj bele

2024. márc. 24. 08:15
 14/22 A kérdező kommentje:

Pszichológushoz járok, ő sem segít ennyit, mint ti akik kívülről látjátok.

Köszönöm !

Az a kérdésem lenne ami nem hagy nyugodni, hogy miért vádol azzal, hogy én beleronditok az ő házasságába feleslegesen ?

Olyan mintha azt mondaná, hogy érzéseket kezdett el érezni és én a végén becsajoztam. Azzal vádol, hogy több csajom is lehet és ő csak egy a sok közül. A semmire b.szok szét kapcsolatokat, konkrétan az övét.

2024. márc. 24. 08:36
 15/22 anonim ***** válasza:
A bűntudatkeltés is egy manipulációs techinka. Mindegy mit mond, látja hogy labilis vagy és irányítható és azt csinálod amit ő akar. Tudja ha összezavar akkor figyelsz rá, azert játsza el a sértődöttet. Ő nem akar téged, de azt sem akarja hogy más nőkkel legyél. Ez nem vezet sehova. Mi az akadálya annak, hogy lezard ezt a kapcsolatot?
2024. márc. 24. 08:46
 16/22 anonim ***** válasza:
Mert zavarja, hogy nem csak és kizárólagosan vele foglalkozol, emiatt dühös rád, és valamivel hibáztatnia kell. Az is lehet akár, hogy esetleg kedvel téged, de a férje több szempontból is jobb partinak számít, mint te, lehet több pénze van, tudja neki azt az anyagi helyzetet biztosítani amit te talán nem, vagy sokkal jobban néz ki, de esetlegesen nem fordít rá akkora figyelmet mint te, igazából bármi lehet, de az biztos, hogy bármi miatt de nem hagyja ott, és ezt jobb ha elfogadod, akármennyire fáj is, magadnak teszel jót azzal, ha elfelejted és keresel olyan nőt, aki felvállal és megbecsül téged. Ha valaki csak szeretőnek tartana, azt hagyd ott, te is megérdemled, hogy valaki az élete szerelmének tartson és úgy is viselkedjen veled. Ja és nem degradálni szerettelek volna, hogy nem nézel ki olyan jól stb,nem ismerlek, lehet jobban is nézel ki, tényleg nem tudom; ezer más oka lehet, hogy vmi miatt kitart a férje mellett.
2024. márc. 24. 08:53
 17/22 A kérdező kommentje:

Az, hogy a férjét miért nem hagyja ott azt azzal indokolta, hogy vele valo érzelmei igazak. Bennem pedig nem bízik. Részben azért mert egyszer kibeszéltem őt, valamint ,, megérzés miatt,,

Velem igazából mindig azt mondta, hogy egy megmagyarázhatatlan kapocs van. Vonzalom , kémia.

Sokszor értem úgy hozzá, hogy beindítottam vmit, mindig mondta, hogy nem oke, nem szabad, nem tud ellenállni.

Sokszor közel kerültünk egymáshoz, de mindig a határokat meghúzta.

Azt is mondta, hogy nem igazak az érzéseim, mivel ő azonnal szakított amikor szerelmes lett régebben, valamint ő az igazi szerelmet a férje iránt érzi.

Azt is mindig mondta, hogy fiatalabb vagyok nála és később majd biztos elhagyom. En mindig mondtam, hogy nem zavar engem az, hogy idősebb 4 évvel, nem érdekel.

Ennek ellenére mindig mondja, hogy neki nem mert én majd elhagyom.

Ennek ellenére azonban mindig olyan filmeket, cikkeket küldött ahol idősebb no fiatalabb férfi van együtt. Hozzátéve, milyen hülye a világ.

Ami engem hozzá lancol, hogy mindenben az ideálom. Pont úgy néz ki, pont olyan és szerintem a szex is pont olyan égető lenne vele.

2024. márc. 24. 09:13
 18/22 anonim ***** válasza:
Nézd, ha elmondta, hogy ő az igaz szerelmet a férje iránt érzi, akkor meg ne kattogj rajta tovább. Lehet van kémia, de ő ennek nem enged, mert fontosabb számára a férje. Téged továbbra is csak arra használna, amire eddig is, így magadnak teszel jót ha tovább lépsz és keresel egy értelmes nőt. Hidd el fogsz találni másikat is. Egyébként meg ő mit dobálózik ezzel a szakítással, meg szerelemmel, mikor ő nem tudja, hogy mit akar, játszik veled, miközben a férje otthon várja. Szakítsd meg vele a kapcsolatot, töröld mindenhonnan vagy tiltsd, amit akarsz és ismerkedj olyan nőkkel, akik értékelnek. Hidd el boldogabb leszel, vagy neked ez így most jó? Ha igen hagyd hogy tovább húzza az agyad, ha meg nem jó, akkor engedd el, nem kis munka lesz, nagyon szar lesz, de később csak a javadra válik. Ez a nő nem a korához méltóan viselkedik, hanem inkább úgy, mint egy összezavarodott gyerek. Hagyd békén, ha igazán fontos lennél neki már rég szakított volna és veled lenne együtt.
2024. márc. 24. 09:21
 19/22 A kérdező kommentje:
Igen ebben teljesen igazad van. Ez már nem az első ilyen, szetvalasunk. Sajnos egy helyen dolgozunk. Korábban mikor ilyen volt, a végén mindig ez lett. Többször szakított már meg velem minden kapcsolatot, különböző indokok miatt. Amikor én szakítottam a párommal, akkor ő miatta volt részben. A párom ekkor beszélt is vele, ott kiderült, hogy én sok sok dolgot nem mondtam el neki, amiket mi csináltunk, ezért mindenhonnan törölt és bent sem szólt hozzám. Aztán utána én próbáltam a párommal megjavitani, ő pedig közeledett. Akkor eljátszotta, hogy lehet köztünk valami, én pedig beadtam a derekam. Hülyére vett. Közölte, azért csinálta, mert én is atvertem öt. Minden férfi kollégámmal aki kicsit is potenciális, elkezdett nyitni. Én ezen is feszultem. Ezután én elhagytam a parom, szerintem ez volt a legjobb döntés, nem akartam őt sem atverni. Aztán ez idő után itt tartunk most.
2024. márc. 24. 09:30
 20/22 anonim ***** válasza:
Úgy tűnik te épp úgy függsz az ő figyelmétől mint ő a tiedtől. Dehogy fogsz te szakítani vele, eddig is működött az ábrándozás, mindenről lemondás, ő meg nyugodtan kavarja axart, ahogy eddig is. Nem sajnállak, megérdemled őt. Aki képes ennyi ideig tűrni az tegye, nyilván neked ez jön be, különben már rég lezártad volna az egészet.
2024. márc. 24. 09:41
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!