Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Szerelmem egy katolikus pap,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerelmem egy katolikus pap, valaki jàrt már így?

Figyelt kérdés
Kérlek, ne ítélkezzetek és ne nevessetek ki, vagy dedósozzatok le. Felnőtt nő vagyok. Tisztàban vagyok azzal is, hogy sosem lehetne semmi, és ezért nemis fogom elmondani sosem, és nem fogok tenni semmit. Egyszerűen sajnos megtörtént velem, mégpedig azért, mert nagyon tetszik a személyisége, mint ember és férfi. Tudom, ezer màsik férfi van a vilàgon, aki hasonló lehet vagy ezerszer jobban néz ki, stb, de sajnos ezek a közhelyek jelenleg nem segítenek rajtam. :(
márc. 20. 21:40
1 2 3
 21/28 A kérdező kommentje:

Látom, kicsit elszabadultak az indulatok. Ha az én véleményem is érdekel valakit, én is tudom, hogy nem unatkoznak, nemis gondoltam soha, hogy egy pap magànyos ember, tudom, hogy kevés van belőlük, és hogy sok a tennivaló. Egyébként engem ez egyàltalàn nem zavarna, ha lehetne csalàdjuk is, szívesen vàllalnàm, hogy segítek bàrmiben, amiben tudok, nem esne nehezemre.

Szerintem kicsit félreértelmezi a kérdésem néhàny ember. Egyrészt nem arra irànyult, hogy hogyan hódítsam meg, mert màr többször is leírtam, hogy eddig sem tettem érte semmit, és ezutàn sem fogok. Ez a kérdés inkàbb elméleti jellegű, hogy ki mit gondol erről, és hogy volt e màr valaki ilyen helyzetben az oldalon, és mi történt. Nyilvàn az tenne boldoggà, ha az lehetne, amit én szeretnék, de tisztàban vagyok vele, hogy nem lesz így :)

Szóval kérlek, hogy ne feszüljetek össze a kérdés alatt, nem akartam senkit provokàlni.

márc. 21. 10:29
 22/28 A kérdező kommentje:
Egyébként nem tudom, hogy melyik vàlaszoló volt, de szívesen vàrom privàtban a levelét, hogy mit gondol erről a hivatàsról, kívàncsi vagyok, neki mit jelent. :) Ez nem személyeskedés akar lenni, csak érdeklődés jelleggel!
márc. 21. 10:33
 23/28 anonim ***** válasza:
Ajánlom a Tövismadarak című mini sorozatot. Régi, de pont ilyesmiről szól, és nagyon szép.
márc. 21. 19:31
 24/28 anonim ***** válasza:

Már nem azért, de közelítsük meg máshonnan.

Ha szerelmes vagyok egy házas nőbe, akkor én is tarthatom igazságtalannak, hogy mi az, hogy nem lehet két férje? Én lennék a második. UGyanez a pappal, ráadásul ő önként döntött így, hogy nem lesz nője...

márc. 21. 21:13
 25/28 anonim ***** válasza:
Én voltam/vagyok ilyen helyzetben. Kb. úgy álltam hozzá ahogy Te (úgysem lehet semmi, miért pont egy ilyen fog meg stb.) de annyit mondhatok hogy igen, bármi lehetséges, viszonzott érzelmek is.
márc. 21. 21:40
 26/28 anonim ***** válasza:
Szerintem meg ne masszon rá egy papra, ha már ebben a helyzetben ismerkedtek meg, miért kell kierőszakolni a dolgokat? Vagy legyen ő is titkos "feleség", az aztán szép élet..
márc. 21. 23:56
 27/28 anonim ***** válasza:

Értelmes ember tud uralkodni az érzésein.

Nekem az egyetemi matek tanárom okozott kellemes órákat az előadásaival, hú egyszer sikerült véletlenül egymásnak menni a bejàratnál, tök romantikus volt... De akkor is... Mégiscsak a tanárom volt, szóval stop!

Khm, amúgy melyik pap jön be neked? A Bazilika expapja pl nekem is tetszett...;)

márc. 27. 00:49
 28/28 A kérdező kommentje:
Annyit elàrulhatok, hogy nem a Bazilikàé :D Sosem mondanàm meg :P Nem szeretnék senkinek kellemetlenséget okozni. Igen, uralkodok az érzéseimen, úgyhogy nem is teszek semmit :) Csak elméleti kérdés
márc. 27. 08:52
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!