Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Mit csináljak? Szerelmes...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit csináljak? Szerelmes vagyok egy sracba akinek van valakije. Jarok hozza masszazsra olyan jo mikor erint.mi lenne a helyes megoldas? Elvezni az 1 ora jot az erinteset titokban szeretni? Vagy soha tobbet nem menni masszazsra es elfelejteni?

Figyelt kérdés
Azert nehez mert jo erzes megkapni az érinteset annak akit szeretsz. Es igy megkaphatod. De valojaban megsem. Es utana meg szenvedek.

márc. 17. 13:53
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
77%

Én úgy gondolom egyébként....hogy ha kapnál egy egyértelmű elutasítást, akkor vagy azonnal túllépnél rajta és nem járnál hozzá masszázsra se, vagy végre el tudnád könyvelni magadban, hogy kész ennyi, vagy masszázs vagy semmi..

Szerintem egyszer beszélj vele, mindaddig reménykedni fogsz és mindaddig pityeregni utána amíg nem kapsz egy választ tőle. Teszem fel, hogy azt mondaná nem vagy az esete vagy bocsi van barátnőm (még ha tudod is, hogy van)

Akkor utána maximum pityeregsz egy napot, de végre el tudnád felejteni az álmaidat is.

Én beszélnék vele a helyedben, mit veszítesz? Nem mész hozzá többet ennyi-.

márc. 17. 15:11
 12/22 anonim ***** válasza:
71%
Süssél palacsintát. 🤷‍♀️Én azt tenném, aztán szépen befalnám.
márc. 17. 15:14
 13/22 anonim ***** válasza:
65%

A kapcsolatoknak legalább az 50%-a egy 3. fél miatt ér véget.

Habár ez nagyon csúnya dolog :)

De szerintem is beszélj bele, az tiszta sor és legalább vége lesz ha vége lesz.

márc. 17. 15:36
 14/22 anonim ***** válasza:
65%

Az enyém egyedi eset, de azért leírom.

14 éve dolgozom masszőrként. Utólag derült ki, hogy egy nő hasonlóképpen érzett. Volt kapcsolatom, és az ügyfeleim tabu, mint minden más normális masszőrnél.

A lány nem hívott többet egy idő után. Mint kiderült figyelte h kapcsolatbna vagyok e még vannak e még közös képek vagy sem, kb. 5 hónapon keresztül. Mikor szétmentünk az aktuális barátnőmmel kb. egyből írt is h szeretne masszázst, masszázs végén kérte h maradjak, akkor elmondta mit érez, majd elég sokat beszélgettünk, egy ideig csak azért jártam hozzá, h megismerjük jobban egymást.

2 hónap után jöttünk végül össze.

Szerintem is tisztázd vele, hogy megnyugodj mi a pontos szitu.

márc. 17. 16:52
 15/22 anonim ***** válasza:
78%

Akkor ne nézegesd!

Azt meg neked kell eldöntened mi a rosszabb; soha többé nem látni őt, aztán majd az idő megoldja, vagy legalább ennyit is "kapni belőle"

Amúgy ultragáz hogy gyakorlatilag azért fizetsz a szerelmednek csak hogy vele lehess. Én akivel hasonló plátóiban voltam nem tudtam tőle sose vásárolni (kereskedő), akkor se ha nagyon tetszett valami.

márc. 17. 20:49
 16/22 anonim ***** válasza:
84%
Legalább erotikus masszázs?
márc. 17. 20:50
 17/22 anonim ***** válasza:

Vagy belengeted neki az ikreket, vagy iktasd ki az életedből!

Ha gyáva vagy lépni, legalább ahhoz legyen erőd, hogy mást keress!...

márc. 17. 21:24
 18/22 anonim ***** válasza:
69%

Senkinek sem könnyű az ilyen, sokan kínlódnak plátói szerelmes helyzetben...

Keveseknek jön össze.

Én azt mondom beszélgess vele. Végre megnyugszol majd kicsit. Aztán eldől mi lesz a továbbiakban.

márc. 17. 21:25
 19/22 anonim ***** válasza:
100%

Még is hány éves vagy?

Szerintem is legyél végre érett felnőtt és beszélgess végre vele.

márc. 17. 22:13
 20/22 A kérdező kommentje:
Atgobdoltam valoszinu beszelnem kell vele. De nagyon felek
márc. 19. 10:29
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!