Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan feketsem el ot?
Szerelmes vagyok egy ferfiba es ismerosok vagyunk Fb-on es latok mindent. Van baratnoje most is eppen egyutt vannak, mennek mindig egyutt ide-oda.
De rossz ez. :(
Olyan rosszul erzem magam ez miatt.
De nem tudok ilyenekre gondolni.
Borzaszto rossz latni, hogy massal van, massal jol erzi magat. Velem nem torodik hogyan erzem magam...
Csak facen vagytok ismerősök? Akkor csak egy illúziot szeretsz.
De akar ismered akár nem, legjobb ha törlöd, vagy nem követed, es kibirof hogy direkt ne keress rá.
Nem vagy te egy kicsit önző?! Mi köze hozzád, miért kellene veled törődnie?
Vagy csak unalomból kérdezgetsz itt ilyeneket?
Én kb 15 évig voltam ugy haverja egy férfinek, hogy nagyon szerettem. Tudtam mikor összeköltöztek, házat vettek, eljegyezte, összeházasodtak, gyerekeik lettek. Nem volt könnyű, de elfogadtam. Azt a nőt választotta. Sose gondoltam ilyesmikre, max arra hogyha szakitanak (elválnak), es nem engem választ, akkor az életben többé tudni se akarok róla.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!