Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a véleményetek erről?
Szóval kezdem a legelején, megismerkedtem egy fiúval, akivel már ismertük egymást, de csak nagyjából, látásból.
Mindketten párkapcsolatban élünk. Az enyém borzasztó, mérgező, nem bírok szabadulni a pasimtól. Az övé látszólag szerelemmel teli, boldog párkapcsolatnak tűnt, de időközben kiderült, hogy ők sincsenek meg valami fényesen. Alig van szex, stb. 2 hét chatelés és telefonálgatás után találkoztunk, egész éjjelt végig töltöttük a kocsiban és beszélgettünk. Sőt meg is csókolt. Érdekes érzelmek vannak bennem, nagyonis tiltott dolognak tartottam ezt köztünk, de valahogy mégis belementem. A fiú nem egy ártatlan bárányka, rendesen benne van a férfiasság. Az elején ígért nekem fűt, fát. 0-24 chateltünk, de a találkozó óta valami megváltozott. Igazából ugyanúgy keres, de sokszor feljönnek a testi dolgok…Találkozó végén elejtett, egy olyan mondatot, hogy na még szexben kéne megnézni, hogy működik-e köztünk a kémia. De végig azt hajtogatta, hogy ő komolyat akar tőlem, ha akarna valamit már rég rám ment volna. Illetve megkérdezte, hogy mi a véleményem róla.
Nem vagyok egy prűd p*csa, de ez még nekem is furcsán hangzott. Szerintetek csak szexre kellek?
Nem biztos hogy csak dugni akar.
De lényegében megcsalta a párját veled egy csókkal, őszintén te meg tudnál benn bízni ezek után?
Én nem. Mi van ha te is erre a sorsra jutsz....
Ha neki a kapcsolatában kevés a szex még jó hogy olyanra akar cserélni ahol van.
Nekem is alap hogy a szex legyen tökéletes aztán abból lehet kapcsolat.
A toxikus kapcsolatból tőle független is muszáj vagy kiszállni.
Hát én undorodom az ilyen féreg pasiktól. Ha nem jó a kapcsolata, szakítson. De milyen az már, hogy kb azt mondja, gyere, előbb felbróbállak, jó leszel-e? Mint egy zoknit bakker...
Amúgy az is lehet, hogy csak szexre kellesz és otthon teljesen jól megvannak.
Te meg a másik fele vagy, ha sz@r a kapcsolatod, miért nem szakítasz? Olyan nincs, hogy nem tudsz megszabadulni. Csak határozottan le kell zárni.
Te tényleg nem vagy azzal tisztában, hogy amíg összevissza hazudozol, hogy "nem vagy képes szakítani", addig soha senki nem fog téged komolyan venni és csak a hozzád hasonló gyáva, hazug, hűtlen férgek fognak veled szóbaállni?
Amíg ennyire tartod magad addig ennyit érsz, és amíg ennyit érsz, addig ennyit kapsz..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!