Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan indult a kapcsolat közöttetek? Elején volt rózsaszín köd? Időt adtatok egymásnak és jött a szerelem? Szerelem első látásra?
Idő volt, hogy kialakuljon a szerelem, de azonnal megvolt a vonzalom és az az érzés, hogy ebből szerelem lehet.
Mikor először megláttam arra gondoltam, hogy egy nap lehet ő lesz a férjem.
Aztán pár hónap felszínes ismerettség után elkezdtünk randizgatni. Nagyon intenzív volt, pláne hogy mindkettőnknek első kapcsolat. Elég gördülékenyen ment, magy most is. Mi csak 2 éve vagyunk együtt, de jól ment eddig minden pl az összeköltözéssel sem volt semmi nehézség. Élvezek energiát belefektetni a kapcsolatunkba, ami kölcsönös.
Nálunk lassan alakultak az érzelmek, rózsaszín köd nem volt, pontosan olyannak láttam, amilyen volt, így nem volt sem rózsaszín köd elmúlás, sem kiábrándulás. Szerelmes vagyok és boldog. Párom ugyanígy van vele. 3 éve vagyunk együtt, 2,5 éve együtt élünk.
25N
Én nem akartam Tőle semmit :D
23 voltam, 2 éve túl voltam egy toxikus kapcsolaton. Nem akartam senkit, tök elvoltam egyedül.
Barátnőm csesztetett folyamat, keressek valakit, egyedül fogok meghalni, macskás néni leszek, stb...
Beregisztrált a nevembe egy társkeresőre a tudtom nélkül.
Elkezdett beszélgetni egy sráccal, majd leszervezett nekem egy randit. Mikor már mentem a találkozóra, akkor közölte nem vele fogok kávézni, hanem valaki mással. El se akartam menni.
Megvolt a kávézás, se külsöre se belsőre nem fogott meg. Nem akartam folytatást. De addig addig irogatott facebookon, belementem egy 2.randiba.
Na, hát ott sem nyerte el a szívem teljesen. Még akkor is úgy voltam, hogy köszi, elég.
De addig addig erősködött, valami meg csak volt benne, egy 3.randin elhatároztuk, megpróbáljuk.
Kb 2-3 hét múlva kezdtem el azt érezni, hogy szeretem. (addig 2 naponta találkoztunk).
Aztán 1 hónap után összeköltöztünk :D
Ma már 7,5 éve együtt vagyunk, a férjem, 2 gyerekem apja.
31N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!