Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Miért viselkedik így valaki...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért viselkedik így valaki akihez tulajdonképpen semmi közöm?

Figyelt kérdés

Van egy lány az egyetemen,aki kissé beteg. Féltékeny,ha más lányok a közelembe jönnek, csúnyán néz, dühös,majd napokig még a fejét is elfordítja. Azután megint néz engem messziről,le se veszi rólam a szemét. Egyszer mikor eljött volna velem egy csoporttàrsam randira, akkor fogta magát,és egész egyszerűen tönkre tette. Nem jött el velem a lány,mert ez a másik közbe avatkozott. Be is vallotta utána az ex randipartnerem, hogy ez a lány akadályozta meg őt abban, hogy eljöjjön velem. Nem akarta elmondani, hogy hogyan tette.

Azt tisztáznàm, hogy ezzel a lánnyal semmi sincs köztünk. Soha nem is volt. Nem értem, akkor meg mire fel teszi ezt

2024. márc. 8. 20:02
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
92%

1. Tetszel neki és mindent megtesz, hogy más ne kerüljön veled kapcsolatba.

2. Szimplán van neki egy mentális betegsége, mert épeszű ember ilyet nem csinál.

2024. márc. 8. 20:06
 2/11 A kérdező kommentje:
Hát na vajon melyik? Nem tudom eldönteni. Normálisnak tűnik első blikkre,de ezek a dolgok,amiket Velem csinál... Eléggé azt sejtetik, hogy a második
2024. márc. 8. 20:11
 3/11 anonim ***** válasza:
100%
Keményen lépjél fel vele szemben, az ilyeneknek ez használ, és igen tisztazd magad a másik csaj előtt, ne hagyd semmiképp, hogy beleavatkozzon a dolgaidba.
2024. márc. 8. 20:14
 4/11 A kérdező kommentje:
3#. Szerinted miért teheti?
2024. márc. 8. 20:23
 5/11 anonim ***** válasza:
Mintha birtokolni akarna. Nem egy egészséges dolog.
2024. márc. 8. 20:40
 6/11 anonim ***** válasza:
Menj oda hozzá, és vele beszéld meg ezeket a dolgokat.
2024. márc. 8. 20:41
 7/11 anonim ***** válasza:
100%
4.Talán azért, mert nem 100-as a drága? Tipikusan ilyen karakterek szerepelnek a thrillerekben is. Nem szerelmes, hanem megszállott.
2024. márc. 8. 20:45
 8/11 A kérdező kommentje:

5# És mit ér el a birtoklási vàgyàval?

7#. Hogy lesz valakiből megszállott?

Egyébként van egy fiú haverja, azzal nem viselkedik így. Nem tesz neki keresztbe, nem zavarja, hogy barátnője van stb.

Én meg senkije sem vagyok,és ezek mennek.

2024. márc. 8. 20:52
 9/11 anonim ***** válasza:
Miért hagyod?
2024. márc. 8. 20:54
 10/11 anonim ***** válasza:
100%

szerelmes beléd azért teszi,

amiket művel gyerekes, bosszúálló, manipulativ. Szóval szerintem nem 100as

2024. márc. 8. 23:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!