Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Hogy jussak túl azon, ahogy a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy jussak túl azon, ahogy a párom viselkedett velem, pl. nem akart megcsókolni?

Figyelt kérdés

Régen, mikor még nem voltunk rendesen egy pár, próbálkozott "barátság extrákkal" nálam, de sokszor úgy éreztem, hogy csak unalmában, vagy mert a 10/10-es, neki tetsző lányoknál nem volt esélye. De mindig az volt, hogy pár napig kedveskedett, tette a szépet, utána meg egy paraszt lett hirtelen...

Pl. mondta, hogy van két órája között 30 perc szünet, feljönne hozzám, ha lesz_pom (úgy, hogy akkor kettesben még nem is voltunk, baráti társaságban találkoztunk csak). Vagy közölte, hogy azt felejtsem el, hogy megcsókol és mikor azt hittem, viccel, eltolt magától, hogy nem, ő ezt komolyan mondja, mert neki a csók az intim és azt csak barátnővel. Ezek már egy éve történtek, azóta változott/változtatott. Nem feküdtem le vele akkoriban, sőt, az akkori viselkedésével nagyon megbántott, fél évig nem is beszéltem vele, kerültem társaságban is.

Utána randikra hívott, kedveskedett, virágot küldött stb. Együtt vagyunk 2 hónapja, de még most is eszembe jut néha az, mikor nem volt hajlandó megcsókolni, vagy, hogy miket mondott a fülem hallatára a barátainknak...

Akkoriban még volt barátnője, de nagyon rossz volt a kapcsolatuk, inkább csak megszokás volt már. Külön szobában aludtak, semmi intimitás nem volt közöttük, a lánynak is volt más a kapcsolatuk alatt... Mégis, úgy, hogy ott ültem vele szemben és előtte este nekem írogatott, hogy mennyire velem menne haza a buliból és csak rám vágyik, ott mondta hangosan mindenkinek, hogy neki a barátnője az élete szerelme és senki mást nem tudna maga mellé elképzelni, neki ő az igazi. Ez is nagyon megalázó volt, hallgatni, ahogy percekig istenít egy lányt nekem, miközben tudta, hogy tetszik, vonzódom hozzá.

Nem akarok egy insecure, hisztis barátnő lenni, de sokszor eszembe jutnak ezek a dolgok, és nem tudom, hogy azért van-e velem, mert jobbat nem talált és nem akar egyedül lenni?

márc. 5. 21:36
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
77%

"Külön szobában aludtak, semmi intimitás nem volt közöttük, a lánynak is volt más a kapcsolatuk alatt... Mégis, úgy, hogy ott ültem vele szemben és előtte este nekem írogatott, hogy mennyire velem menne haza a buliból és csak rám vágyik, ott mondta hangosan mindenkinek, hogy neki a barátnője az élete szerelme és senki mást nem tudna maga mellé elképzelni, neki ő az igazi."

Ez a bemásolt rész még arra se utal, hogy tiszteli, pláne nem szereti.

márc. 5. 23:14
 12/14 anonim ***** válasza:
Te szereted ha megaláznak?
márc. 6. 06:31
 13/14 anonim ***** válasza:

És mostmár megcsókol? :D

Komolyan, ennyire alacsonyan árazod be magad? Honnan tudod, hogy teged nem fog megcsalni és lábtörlőnek használni. Keress magadnak mást. Ezt meg dobd ki a p*csába.

márc. 6. 08:09
 14/14 anonim ***** válasza:
Úgy, hogy elhagyod.
márc. 6. 08:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!