Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Miert nem szerelmes belem?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miert nem szerelmes belem?

Figyelt kérdés

Szeretok vagyunk, a felesegehez mar csam kotodik es barati testveri kapcsolatba vannak.

Ha ott mar nincs szerelem mi meg sok idot toltunk egyutt miert nem alakult ki nala szerelem felem?

Kerlek a kerdesre valaszoljatok, nem akarom h elvaljon nem is ez a kerdes h mkert nem hagyja ott, hanem h miert nem szerelmes belem vajon ha mar a felesegebe nem az? A szive szabad velem jol erzi magat akkor miert nem? Ha 2 ember jol erzi magat vonzalom is van meg x ido utan kotodes is h a francba nem tudott belem szeretni?

2024. márc. 4. 16:00
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
100%
A feleségével tuti nem "testvéri" a kapcsolata. Otthon minden rendben, te pedig egy kellemes hobbi vagy a számára. Ennyi.
2024. márc. 4. 16:35
 12/25 anonim ***** válasza:
53%
Annyira naiv vagy….Testvéri kapcsolat? Komolyan elhiszed…. Hûlyének nézz.. Benned csak egy ingyen nummerat lat… Tudja hogy masra nem vagy jo… Valoszinuleg a felesége talpaig se ersz…
2024. márc. 4. 16:44
 13/25 A kérdező kommentje:

12 es rosszimdulatu vagy, a talpaig kepzeld felerek mert akkor nem toltene rendszeresen velem az idejet, nem vinne kajzani moziba stb. Nem vinne fel a lakasukba esnem fozne nekem, nem filmeznenk es nem venne ajandekokat nekem, hanem csak 1 felre esk helyen megdugna az csá.

Miert kell amugy rosszindulatu megjegyzeseket tenni? Megvaby keseredve? Miert nem lehet a kerdesre valaszolni? Ha nem tudod magadba tartani a rosszindulatot akkor ne irj ide, mert az nem valasz. Leirtam normalisan h nem szerelmes, 1 szoval nem irtam h azt akarom dobjon mindemt miattam, 1 szoval nem irtam h hitehet mer megmondta nemnszerelmes.

Akk meg normalisan valaszolt nekem koszonom mindenkinek

2024. márc. 4. 16:50
 14/25 anonim ***** válasza:
100%

Azért nem szerelmes beléd mert eleve esélyed sem volt. Ha lett volna egy icipici pinduri kis esélyed, akkor nem csal téged a feleségével, hanem elválik.

Hogy miért nem adott esélyt se?

-nem vagy elég vonzó

-nem vagy elég intelligens (nyilván ha egy házas pasinak teszed szét és csodálkozol, hogy ugyan miért nem szeret)

-nem vagy elég erkölcsös (hiszen egy házas pasinak teszed szét )

-nincs benned tartás, amivel felkeltetted volna a vadászösztönét (hiszen anélkül szétteszed, hogy meg kellett volna dolgoznia érte - egy vadásznak se értékes az a préda ami lefekszik elé)

- úgy van vele, hogy ő ilyen könnyen befűzött, akkor más is ilyen könnyen befűz

-nem vagy elég tudatos, hogy tervezd a jövődet, így hát nem is lehet veled jövőt tervezni (hiszen neked elég annyi, hogy szétteszed, előre bocsátot, hogy nem is kell elválnia)

- túl hiszékeny vagy és túl könnyen hülyére lehet venni, ami nem megvetést vált ki, nem szerelmet (hiszen elhiszed, hogy férj és feleség 2024-ben baráti és testvéri kapcsolatban él együtt)

-nincs önbecsülésed, (hiszen beéred azzal, hogy egy esti mesékkel behülyített pótlék, egy örök második, egy örök vesztes vagy)

-nem vagy erős nő ( az erős nők vonzóak és a férfiak kihívást látnak bennük, de tisztelik is őket. Te meg alamuszi módon meghunyászkodsz, és azt teszed amit mond, beéred azzal, hogy másidik vagy, tudod hogy nem szeret, de a lábai előtt heversz)

-nem vagy igazi nő (egy igazi nő csábít, csodálatot vált ki, a férfiak udvarolnak neki, igyekeznek meghódítani. Te meg öreg kutya módjára csak sunnyogsz utána. Ha kiderülne hogy még 2-3 másikat is dug veled párhuzamosan, akkor is csak itt siránkoznál, meg tanácsokat kérnél, hogyan versenyezz a másikkal 2vel).

Hát ezért nem szerelmes beléd.

2024. márc. 4. 16:52
 15/25 anonim ***** válasza:
57%
Még van pofad felmenni a lakarukra… Gondolom az asszony föztjét is zabàlod….Szanalmas vagy…
2024. márc. 4. 16:57
 16/25 anonim ***** válasza:
53%
LÀBTÖRLÖ
2024. márc. 4. 16:58
 17/25 anonim ***** válasza:
56%

Undorítóak vagytok. Nem zavar hogy egy másik nő ágyában kefél?

Egyszer véletlen hazamegy a feleség hajad nem marad...

2024. márc. 4. 16:59
 18/25 anonim ***** válasza:
51%
Legalább szolnál a feleségnek. Ennyire van jellemed. Undorító...
2024. márc. 4. 17:01
 19/25 anonim ***** válasza:
53%

Azért visz moziba meg kajálni, mert látja, hogy olyan kis ostoba vagy, hogy ilyen semmiségekkel be lehet fogni a szádat és vígan döngethet tovább.

Azért visz a lakásukba, mert ott ingyen dughat, és kényelmesebb is mint egy félreeső helyen.

2024. márc. 4. 17:03
 20/25 A kérdező kommentje:
14 es jo dolgokat irtal koszonom, amiben nem ertek 1 et egyedul az h konnyen odadobtam magam, ez nem igy van, plusz mindent en sem turok el, van amit igenis szova teszek ha nem tetszik, van tartas bennem ha kell, es tudtam mibe megyek bele, szoval nem naiv modon estem a kardjaba, es egyaltal nem kapott meg konnyen, onnantudom h barti visionyba vannak nem hazastarsiba, mert lattam a beszelgeteseiket, ott volt benne 1 resz 1 eve nem szexelnek. Ezek tenyek itt 2024 ben nem pedig kondok valamit azt benyeltem, lattam az iromanyt
2024. márc. 4. 17:09
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!