Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Összejönnél ilyen emberrel, aki már az ismerkedés során ilyeneket ír?
"Most ha pl a gyakorlatban randizunk
Aztan 5. alkalommal lefekszunk, majd 3 hét múlva szét válunk mert mégse egymást kerestük
Akkor sincs semmi
Nagyom sajnálnám
Hanem te görcsösen ragaszkodsz, én meg mindennel számolok, barmit hozhat az élet, rajtunk mulik.
Ez annak szólt hogy a pillanatot kell megelni
Nem pedig f.sni az ismeretlentol"
Elmondása szerint komoly kapcsolatban gondolkodik, de nekem ez annyira visszás. Nekem ebből az jön, hogy nem is igazán kapcsolatot akar, legalábbis komolyat biztos nem, hanem szex kapcsolat, érzelmek nélkül, konfrontáció nélkül, vita nélkül, belátás nélkül. Ki mit gondol erről?
Azért is gondolom ezt, mert előszeretettel pedzegeti a szexualitás témakört, mert ő "ismerkedéskor nem tabutémázik", és ismerjük meg így is egymást. Amiben megint csak nem értek egyet, mert mindennek megvan a maga helye, ideje.
Én nőként beszélek a szexről, mielőtt lenne is jo tisztába lenni pár dologgal, ha szex téren nem illünk össze akkor ennyi.
Nem mindegy az se mennyit és hogyan beszél róla.
A görcsös ragaszkodás számomra pl taszító. Ettől még normális kapcsolatot akarok hogy én se élem bele magam.
N 32
" mert előszeretettel pedzegeti a szexualitás témakört, mert ő "ismerkedéskor nem tabutémázik", "
Kuka az ilyen.
Hány fiatal, tapasztalatlan nőt hálóznak be…..
Nekem is ugattak olyanokat hogy de tegyük be hátra….
Mert az jó!
Mondom , nem!
De ki kell próbálni először, hátha jó……
Aha, na mondtam neki oké, hozok egy nagy műpéniszt és próbáljuk ki rajta először hogy tényleg jó e.
Na azt nem, nem.
Szerintem kétesélyes. Nagyobb persze az esély, hogy csak szexet akar, de amióta véget ért az első hosszú kapcsolatom, amiben igazából szar volt a szex, én is sokat agyalok azon, hogy nem szeretnék újra ilyen kapcsolatban lenni. Jó lenne, ha nem lenne az, mint volt, hogy lemondok a jó szexről, mert szeretem, és az fontosabb. Azóta volt részem jó szexben is, és tudom, hogy ennél kevesebbel nem akarok megelégedni. Szóval azóta az én fejemben is gyakran megfordul, hogy mi lesz, ha újra ismerkedni kezdek, vajon érdemes-e hónapokat várnom, hogy kiderüljön, működik-e a dolog kettőnk között.
Viszont ez inkább az én túlagyaló női agyam, szerintem a férfiaknál gyakoribb a te értelmezésed, hogy nem akar komoly kapcsolatot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!