Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lehetséges az hogy együtt vagytok ,de nem mondtátok ki?
Figyelt kérdés
Vagyis randiztok , szex ,szeretitek egymást , szóval minden olyan egyértelmű... Egymással vagyunk sokat , de nincs kimondva hogy mikor lettünk együtt.... Vagyis ő nem hozta fel, én se....
Furcsa ez nekem ,hogy kérdezzek rá?
2024. márc. 1. 10:21
11/17 anonim válasza:
Nem azért hoztam fel a témát, mert bizonytalan voltam. Hanem pont azért, hogy ha már egyébként is biztosak vagyunk magunkban/egymásban, akkor miért ne lehetne kimondani? Miért kell felni tőle, hogy akkor igen, innentől egy pár vagyunk?
12/17 anonim válasza:
Mi is így vagyunk párommal. Eleinte csak kavartunk aztán egyre többet voltunk együtt. Ő tudta hogy kapcsolatot akarok. Idővel megadta magát és már párjaként mutatott be mindenkinek meg stb szóval nem lett kimondva de már jó pár éve egy pár vagyunk.
13/17 anonim válasza:
Hát mi sem mondtuk ki soha, az az évfordulónk napja amikor először csókolóztunk, anno 2012ben...
14/17 anonim válasza:
Szerintem ki hogyan érzi, én nem gondolom, hogy fontos kimondani ha a tettei bizonyítják.
15/17 A kérdező kommentje:
együtt vagyunk már ☺️
2024. máj. 15. 01:15
16/17 anonim válasza:
#15: Na gratula kérdező!
Azt még hozzá tenném, hogy igazam is volt, hogy nincsenek együtt, szóval ennyit azokról akik lepontoztak. 2-es voltam.
17/17 A kérdező kommentje:
hát ő hozta fel májusban, hogy mikor ünnepeljük a hónap fordulót , aztán... mondja már február óta együtt vagyunk... ünnepelni kellene.
Néztem rá....Mondom jó , együtt vagyunk.
Aztán így lett
2024. máj. 16. 15:21
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!