Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Lehetséges az hogy együtt...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lehetséges az hogy együtt vagytok ,de nem mondtátok ki?

Figyelt kérdés

Vagyis randiztok , szex ,szeretitek egymást , szóval minden olyan egyértelmű... Egymással vagyunk sokat , de nincs kimondva hogy mikor lettünk együtt.... Vagyis ő nem hozta fel, én se....

Furcsa ez nekem ,hogy kérdezzek rá?

2024. márc. 1. 10:21
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
65%
Nem azért hoztam fel a témát, mert bizonytalan voltam. Hanem pont azért, hogy ha már egyébként is biztosak vagyunk magunkban/egymásban, akkor miért ne lehetne kimondani? Miért kell felni tőle, hogy akkor igen, innentől egy pár vagyunk?
2024. márc. 1. 13:50
 12/17 anonim ***** válasza:
69%
Mi is így vagyunk párommal. Eleinte csak kavartunk aztán egyre többet voltunk együtt. Ő tudta hogy kapcsolatot akarok. Idővel megadta magát és már párjaként mutatott be mindenkinek meg stb szóval nem lett kimondva de már jó pár éve egy pár vagyunk.
2024. márc. 1. 14:47
 13/17 anonim ***** válasza:
49%
Hát mi sem mondtuk ki soha, az az évfordulónk napja amikor először csókolóztunk, anno 2012ben...
2024. márc. 1. 15:19
 14/17 anonim ***** válasza:
67%
Szerintem ki hogyan érzi, én nem gondolom, hogy fontos kimondani ha a tettei bizonyítják.
2024. márc. 1. 15:53
 15/17 A kérdező kommentje:
együtt vagyunk már ☺️
2024. máj. 15. 01:15
 16/17 anonim ***** válasza:
100%

#15: Na gratula kérdező!

Azt még hozzá tenném, hogy igazam is volt, hogy nincsenek együtt, szóval ennyit azokról akik lepontoztak. 2-es voltam.

2024. máj. 15. 17:57
 17/17 A kérdező kommentje:

hát ő hozta fel májusban, hogy mikor ünnepeljük a hónap fordulót , aztán... mondja már február óta együtt vagyunk... ünnepelni kellene.

Néztem rá....Mondom jó , együtt vagyunk.

Aztán így lett

2024. máj. 16. 15:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!