Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lehetséges az hogy együtt vagytok ,de nem mondtátok ki?
Vagyis randiztok , szex ,szeretitek egymást , szóval minden olyan egyértelmű... Egymással vagyunk sokat , de nincs kimondva hogy mikor lettünk együtt.... Vagyis ő nem hozta fel, én se....
Furcsa ez nekem ,hogy kérdezzek rá?
Magyarban nincsen erre jó kifejezés, de ez ilyen tipikus "situationship" (viszony?).
Szerintem elég alacsony érzelmi intelligenciára vall, ha nem tudtok őszintén és nyíltan beszélni arról, hogy mi van közöttetek.
beszéltünk róla, mindig beszélünk őszintén, mélyen,lelkizünk ,
jelenleg külföldön dolgozunk együtt és egymásba szerettünk ,minden nap beszélünk , szóval úgy vagyunk mint egy pár ,azt mondta ha vége a munkának ,majd találkozzunk és csak engem akar csak velem akar lenni , utazni stb ... De nem mondtuk ki "Most járunk"
Nem tudom, hogy szerencsés vagyok-e, de én még eddig egyetlen kapcsolatomban sem mondtuk, hogy mostantól járunk.
Természetesnek vettük, hogy együtt vagyunk. Egy idő után megtörtént a barátok, család bemutatása, velük való találkozások is és kész.
Persze ha te bizonytalan vagy akkor jobb rákérdezni.
Én nem voltam, tudtam, hogy akarnak engem.
Te így érzel?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!