Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk mi a véleményetek a 30 felett szüleivel lakó nőkről?
Figyelt kérdés
febr. 28. 11:28
21/28 anonim válasza:
Nem is csak nem összehasonlítható, egyáltalán ilyen magánjellegű helyzetnek populáris témának sem kéne lennie és senkinek semmi köze hozzá.
22/28 anonim válasza:
Nem összehasonlítható? Akkor mégsem vagyunk egyenjogúak?
23/28 anonim válasza:
#18 Imádhatod az ilyen hülye kommenteket, de azért megkérdezném a palidat mennyire szeret anyáddal lakni :D
24/28 anonim válasza:
23! Ha magyarázni kell milyen érték egy nő, már rég rossz.
25/28 anonim válasza:
Kérdőjeles lenne, hogy eddig miért nem tudott kijutni onnan. Nem tesz eleget? Lusta? Vagy csak szerencsétlen nagyon az életben, de egy nyitott, kedves lélek? Nekem életképes nő kell, aki tud fejlődni, változni, pozitívan. Nem az, aki megragadt egy szinten.
26/28 anonim válasza:
Nah a férfi verziónál lepontoztak, kíváncsi vagyok itt mi lesz.
Szerintem ciki. 30 évesen legyen annyi önállóságod, hogy talpon tudj lenni egyedül is.
27/28 anonim válasza:
22! Pozitív megkülönböztetésről nem hallottál?
28/28 anonim válasza:
Mennyi incel.
Nem körelező a 30 feletti nőket ócsárolni. Ki is lehet ám őket menteni.
Nem tanítottak senkit a nők tiszteletére?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!