Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Fiúk mi a véleményetek a 30...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk mi a véleményetek a 30 felett szüleivel lakó nőkről?

Figyelt kérdés
2024. febr. 28. 11:28
1 2 3
 11/28 anonim ***** válasza:
100%

Ha élt már külön, csak valami miatt kénytelen volt vissza költözni akkor nekem oké.

Ha nem akkor se feltétlen red flag, de olyannal nem lennék, aki nem tud elszakadni a szüleitől.

2024. febr. 28. 12:02
 12/28 anonim ***** válasza:
40%

Lakjon, de ha nálam megjelenik anyós, vagy após, aki nem úgy fütyül, ahogy nekem tetszik, kizavarnám őket a világból.

Volt már ilyenben részem, egy vidéki tahót kellett éjjel kerülgetnem a folyosón, aki reggel még köszönni se tudott. Ez volt apósjelölt.

2024. febr. 28. 12:10
 13/28 anonim ***** válasza:
Én addig éltem szülőkkel, míg 24 éves koromban össze nem jöttem párommal. 3 hónap után közös albi, most már közös ház.
2024. febr. 28. 12:15
 14/28 anonim ***** válasza:
Nem gáz, úgy gondolom nem ezen múlik a dolog. Ha többi dologban rendben vagyunk akkor sima.
2024. febr. 28. 12:19
 15/28 anonim ***** válasza:
0%
#10 akkor a nők többsége miért várja el a férfiaktól, hogy külön lakjon? Szólj ha lemaradtam volna és tudsz egy olyan törvényről, hogy a férfiaknak kevesebbet kell fizetniük egy albérletért, mint a nőknek.
2024. febr. 28. 12:51
 16/28 anonim ***** válasza:
46%

Annak sincs sok értelme, hogy valaki elköltözik otthonról, és éppen csak annyit keres, hogy ki tudja fizetni az albérletet.

Egyszerűbb akkor otthon maradni, és gyűjteni a pénzt.

Én mondjuk szerencsés vagyok, mert 30-as pasi vagyok, és a család egyik lakásában élek, egyedül, full ingyen, egy fillért sem kell fizetnem, a fizetésem 100%-a az enyém.

A család időnként hazajön külföldről, de aztán mennek vissza, így lényegében egyedül élek.

Addig maradok, míg be nem fejezem a tanulmányaimat, és össze nem rakok egy nagyobb összeget.

2024. febr. 28. 13:09
 17/28 anonim ***** válasza:
51%
Egy ilyen életképtelen nő legfeljebb azt várja, hogy odamehessen valakihez élősködni. Kuka, azonnal.
2024. febr. 28. 13:49
 18/28 anonim ***** válasza:
28%
Anyummal lakunk együtt, a fal mellett van az ágy, és mégsem kell visszafogni magunkat. De nem is lenne szokásunk üvöltözve szexelni. Imádom az ilyen hülye kommenteket. :D
2024. febr. 28. 14:44
 19/28 anonim ***** válasza:
100%

Amikor egy nő "ki van mentve" és odaköltözik egy férfihoz, az nem ugyanaz, mint amikor egy férfi "ki van mentve" és odaköltözik egy nőhöz.

Gondolkozzatok már! A lovagi korban is a hercegnők hódították meg a lovagokat? A férfi legyen férfi, adjon okot a felnézésre, legyen tartása, legyen védőbástya. Ha ezt egy nő teszi, akkor nagyon tutyimutyi életképtelenek mellette a férfiak.

Komolyan mondom nem értem ezt a nemi felcserélődést. Mi ez a gender meg woke őrület, komolyan?

#incel

2024. febr. 28. 14:45
 20/28 anonim ***** válasza:

Könyörgöm a férfi az erősebbik nem.

Nehogy már összehasonlítható legyen egy 30 felett otthon lakó nő és 30 felett otthon lakó férfi.

2024. febr. 28. 14:50
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!