Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk mi a véleményetek a 30 felett szüleivel lakó nőkről?
Ha élt már külön, csak valami miatt kénytelen volt vissza költözni akkor nekem oké.
Ha nem akkor se feltétlen red flag, de olyannal nem lennék, aki nem tud elszakadni a szüleitől.
Lakjon, de ha nálam megjelenik anyós, vagy após, aki nem úgy fütyül, ahogy nekem tetszik, kizavarnám őket a világból.
Volt már ilyenben részem, egy vidéki tahót kellett éjjel kerülgetnem a folyosón, aki reggel még köszönni se tudott. Ez volt apósjelölt.
Annak sincs sok értelme, hogy valaki elköltözik otthonról, és éppen csak annyit keres, hogy ki tudja fizetni az albérletet.
Egyszerűbb akkor otthon maradni, és gyűjteni a pénzt.
Én mondjuk szerencsés vagyok, mert 30-as pasi vagyok, és a család egyik lakásában élek, egyedül, full ingyen, egy fillért sem kell fizetnem, a fizetésem 100%-a az enyém.
A család időnként hazajön külföldről, de aztán mennek vissza, így lényegében egyedül élek.
Addig maradok, míg be nem fejezem a tanulmányaimat, és össze nem rakok egy nagyobb összeget.
Amikor egy nő "ki van mentve" és odaköltözik egy férfihoz, az nem ugyanaz, mint amikor egy férfi "ki van mentve" és odaköltözik egy nőhöz.
Gondolkozzatok már! A lovagi korban is a hercegnők hódították meg a lovagokat? A férfi legyen férfi, adjon okot a felnézésre, legyen tartása, legyen védőbástya. Ha ezt egy nő teszi, akkor nagyon tutyimutyi életképtelenek mellette a férfiak.
Komolyan mondom nem értem ezt a nemi felcserélődést. Mi ez a gender meg woke őrület, komolyan?
#incel
Könyörgöm a férfi az erősebbik nem.
Nehogy már összehasonlítható legyen egy 30 felett otthon lakó nő és 30 felett otthon lakó férfi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!