Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Hogyan kérdeznétek meg egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Zftzdtre6tz kérdése:

Hogyan kérdeznétek meg egy férfit hogy lenne e a párotok?

Figyelt kérdés

Már másfél éve, hogy bizalmasok és 7 hónapja, hogy barátság mellett szex kapcsolatban vagyunk. Ez alatt az idő alatt elkezdtünk egyre jobban össze hangolódni, már- már annyira, hogy olyanok vagyunk mint egy szerelmes pár, csak nincs kimondva. Lassan itt a születés napja és úgy döntöttem szeretném ennek meg adni rendesen most a módját. Emellett erre a napra tartogatom ezt a kérdést, hogy “lenne e a párom”. Igen persze legegyszerűbb az lenne, hogy egyenesen rá kérdezek, de úgy érzem, hogy ez túl egyszerű! Ezért érdekelne, hogy nőként ti hogyan tettétek ezt meg? ( nem hiszek abban, hogy ha férfi akkor oda áll és ő kérdezi ezt meg! Úgy tartom, hogy semmi baj azzal ha ezt a nő teszi meg!) előre is köszönöm a válaszokat!

20/N

2024. febr. 26. 22:14
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
9&10 voltam, bocs, még egy kérdés. Közösen határozzátok meg a játékszabályokat, vagy többnyire a férfi kívánságait teljesíted?
2024. febr. 28. 15:09
 12/13 A kérdező kommentje:
9 es kérdező, nagyon sokat segítünk egymásnak a mindennapokban, sok lelkisérülésen is át segítettük egymást! Szoktunk programokat szervezni együtt akár mozi akár elmenni enni valamit valahova (mindig meghív) és van hogy át megyek hozzá és csak filmezünk vagy pedig játszunk együtt valamit xboxon. Mondhatjuk azt is hogy a szex kapcsolaton kívül, már már legjobb barátok is vagyunk! Egyszer meg esett hogy haza vitt a szüleihez ahol el is töltöttünk egy egész hétvégét, és ő is ismeri édesanyámat! Ha jobban bele gondolok, annyi időt töltök nála, hogy szinte már ott lakom
2024. márc. 14. 19:02
 13/13 A kérdező kommentje:
12 es kérdező, nagyon figyel arra hogy nekem is jó legyen, ha valami nekem kellemetlen és tudatom vele vagy észre veszi, hiszti nélkül próbálja minél élvezetesebbé tenni nekem is a helyzetet
2024. márc. 14. 19:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!