Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Hogyan kérdeznétek meg egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Zftzdtre6tz kérdése:

Hogyan kérdeznétek meg egy férfit hogy lenne e a párotok?

Figyelt kérdés

Már másfél éve, hogy bizalmasok és 7 hónapja, hogy barátság mellett szex kapcsolatban vagyunk. Ez alatt az idő alatt elkezdtünk egyre jobban össze hangolódni, már- már annyira, hogy olyanok vagyunk mint egy szerelmes pár, csak nincs kimondva. Lassan itt a születés napja és úgy döntöttem szeretném ennek meg adni rendesen most a módját. Emellett erre a napra tartogatom ezt a kérdést, hogy “lenne e a párom”. Igen persze legegyszerűbb az lenne, hogy egyenesen rá kérdezek, de úgy érzem, hogy ez túl egyszerű! Ezért érdekelne, hogy nőként ti hogyan tettétek ezt meg? ( nem hiszek abban, hogy ha férfi akkor oda áll és ő kérdezi ezt meg! Úgy tartom, hogy semmi baj azzal ha ezt a nő teszi meg!) előre is köszönöm a válaszokat!

20/N

2024. febr. 26. 22:14
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
89%

Sosem értettem, hogy ha két ember számára nem okoz gondot intim viszonyban lenni, akkor hogy lehet probléma az érzéseikről beszélni. Szóval:

"Zsolti! Nagyon szeretem a farkad, de egyre jobban kezd érdekelni a belsőd is. Mit gondolsz, lehetne közöttünk rendes kapcsi?"

2024. febr. 26. 22:18
 2/13 anonim ***** válasza:
0%

Szerintem jobb szavakkal ravezetni meg korulirni.

Meg szerintem lehet azt erezni,h ugy tarsalog veled,ugy a bizalmaba fogad,rendszerssen keresi a tarsasagod.

Meg amikor rakerdezel,h masokkal lefekudne-e /le akar e es nemet mond,akkor az mar egyertelmu hogy egy par vagytok.

2024. febr. 26. 22:21
 3/13 anonim ***** válasza:
100%
Én csak egyszerűen megkérdezném, de nem a szülinapján.
2024. febr. 26. 22:22
 4/13 anonim ***** válasza:
67%

menő a kérdező!

csak mond neki azt egyszer hogy már a pasid és nincs menekvés xd

sok sikert nektek nincsen itt semmi baj 👍

2024. febr. 26. 22:43
 5/13 anonim ***** válasza:
100%
En voltam oly bator, hogy meg a szex elott feltettem a kerdest, hogy leszel-e a parom? Tudom, boomer vagyok, de en felnottkent ezt gondoltam helyesnek.
2024. febr. 26. 23:00
 6/13 anonim ***** válasza:
100%
Hiba a szuletesnapra hajtani. A kettonek nincs koze egymashoz, es ha nem 100%, akkor epp ajandekba kinos helyzetet adsz?
2024. febr. 27. 00:30
 7/13 anonim ***** válasza:
28%
Nem tudom, de nálam soha nem volt olyan helyzet, hogy konkrétan ezt meg kellett kérdeznie bármelyikünknek is. Egyszerűen csak "tudtuk". Ez a "leszel-e a pasim/csajom" nekem nagyon tini kategória, már bocs. Ha mentek valahova, megfogja a kezed? Bemutat a barátainak/ismerőseinek? Bárhol megpuszil/megcsókol? Ha igen, akkor együtt vagytok, nem kell kérdezgetni.
2024. febr. 27. 00:54
 8/13 anonim ***** válasza:
70%

Nekem is simán lejon egy pqsirol hogy kapcsatban vagyunk jarunk szerelmes, vagy épp az, hogy üriteni hasznal.

Nem aláznám magam ilyen pasi felkérésekkel.

2024. febr. 27. 07:29
 9/13 anonim ***** válasza:
Ő nyitott a párkapcsolat műfajra? Szeret téged, vagy inkább csak vágysz rá, hogy szeressen?Kizárólagos szexpartner vagy? Csak nálad kerül sor az együttlétekre, vagy ő is meghív az otthonába? Barátainak, családjának bemutatott már? Vannak szextől független közös programok? Utaztok, nyaraltok is együtt?
2024. febr. 28. 14:51
 10/13 anonim ***** válasza:
Mekkora köztetek a korkülönbség? Biztos vagy benne, hogy rajtad kívül nincs másik nő a partnered életében?
2024. febr. 28. 15:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!