Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan kérdeznétek meg egy férfit hogy lenne e a párotok?
Már másfél éve, hogy bizalmasok és 7 hónapja, hogy barátság mellett szex kapcsolatban vagyunk. Ez alatt az idő alatt elkezdtünk egyre jobban össze hangolódni, már- már annyira, hogy olyanok vagyunk mint egy szerelmes pár, csak nincs kimondva. Lassan itt a születés napja és úgy döntöttem szeretném ennek meg adni rendesen most a módját. Emellett erre a napra tartogatom ezt a kérdést, hogy “lenne e a párom”. Igen persze legegyszerűbb az lenne, hogy egyenesen rá kérdezek, de úgy érzem, hogy ez túl egyszerű! Ezért érdekelne, hogy nőként ti hogyan tettétek ezt meg? ( nem hiszek abban, hogy ha férfi akkor oda áll és ő kérdezi ezt meg! Úgy tartom, hogy semmi baj azzal ha ezt a nő teszi meg!) előre is köszönöm a válaszokat!
20/N
Sosem értettem, hogy ha két ember számára nem okoz gondot intim viszonyban lenni, akkor hogy lehet probléma az érzéseikről beszélni. Szóval:
"Zsolti! Nagyon szeretem a farkad, de egyre jobban kezd érdekelni a belsőd is. Mit gondolsz, lehetne közöttünk rendes kapcsi?"
Szerintem jobb szavakkal ravezetni meg korulirni.
Meg szerintem lehet azt erezni,h ugy tarsalog veled,ugy a bizalmaba fogad,rendszerssen keresi a tarsasagod.
Meg amikor rakerdezel,h masokkal lefekudne-e /le akar e es nemet mond,akkor az mar egyertelmu hogy egy par vagytok.
menő a kérdező!
csak mond neki azt egyszer hogy már a pasid és nincs menekvés xd
sok sikert nektek nincsen itt semmi baj 👍
Nekem is simán lejon egy pqsirol hogy kapcsatban vagyunk jarunk szerelmes, vagy épp az, hogy üriteni hasznal.
Nem aláznám magam ilyen pasi felkérésekkel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!