Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fél éve letiltott mindenhol, ha megírom neki sms-ben, hogy oldjon fel van rá esély hogy felold?
Jogosan tiltott le mindenhol azt hozza teszem. Viszont eltelt fel ev szerintem elmult mar a harag benne is bennem is, arra gondoltam irok neki egy sms-t hogy oldjon fel csak ennyit lepnek fele, aztan hatha ujra elkezdunk beszelni, rajta mulik utana. Ha nem akkor elfogadom, de nem szeretnem hogy orokre le legyek tiltva neki, rajta en sosem leszek tul.
Annyit irnek neki, beszelhetnenk? Feloldanal?
Próbát megér.
De ne ilyeneket írj neki hogy beszélni akarok veled oldj fel.
Hanem azt hogy gondolkodtál a dolgon és máshogy látod a helyzetet, ezzel kapcsolatban szeretnél megosztani pár mondatot vele, adjon egy esélyt, "kérlek oldj fel hogy tudjunk beszélni".
Figyelj, lertiltott. Biztosan megvolt rá az oka, ha nem keresett eddig, akkor nem is fog. Nekem is volt ilyen ismerősöm. Nem akartam vele már
Barákozni, de azért néhány évente eszébe jutottam és írt nekem. Rohadtul nem akartam vele beszélni. Letiltottam én is. Egyszerűen képtelen vagyok megérteni, hogy ezt miért nem lehet tiszteletben tartani?? Hagyd őt békén.
Akit én letiltottam, mindenhol tiltva van. Sms-ben, telefonon és az e-mail címe is.
Ugyanakkor ha elém állna, kapna annyi esélyt, hogy meghallgatom. Abból lett elegem, hogy olyan könnyü fel-és eltűnni üzenetekkel. Jön egy hangulat, akkor ír, aztán a hangulata változik és eltűnik. Ha venné a fáradtságot, hogy felkeres, már a küszöbig se jutna el ilyen hozzáállással, míg ha a szemem elé merne kerülni, feltételezném, hogy pillanatnyi hangulatnál/szexhiánynál több van amögött, hogy a szemembe mer nézni. De illúzióim már nincsenek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!