Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Lehetséges az hogy ha valakit...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lehetséges az hogy ha valakit lesz@rsz nem törődsz vele akkor beléd szeret valahogyan?

Figyelt kérdés
Hallottam már erről. Videó blogot is láttam de ez tényleg előfordulhat?
2024. febr. 22. 20:17
1 2 3
 11/27 anonim ***** válasza:
De miért nem tisztázódott vele q helyzetet?
2024. febr. 22. 20:48
 12/27 A kérdező kommentje:
Fogalmam sincs hogy csináljam
2024. febr. 22. 20:51
 13/27 anonim ***** válasza:

Beszélj vele, mondd meg, hogy félreértett, te nem szeretnél tőle semmit és ezt szeretted volna tisztázni vele. Ha ebből sem ért, az sz ő baja.

De amúgy miket csinál konkrétan, ami zavar téged?

2024. febr. 22. 20:54
 14/27 A kérdező kommentje:
13#. Félre érted. Én is szeretnék tőle valamit
2024. febr. 22. 20:58
 15/27 anonim ***** válasza:
Akkor viszont nem értem abszolút. Akkor miért "szarod le"?
2024. febr. 22. 21:08
 16/27 A kérdező kommentje:
Mert közben féltem magam. Rengeteget csalódtam és ha benne is kell az lenne az utolsó csepp a pohárban. Közben elfelejteni sem tudom
2024. febr. 22. 21:18
 17/27 anonim ***** válasza:
Hm, én is így "vagyok" vkivel, de én vagyok a nő és az, aki sokat csalódott.
2024. febr. 22. 21:25
 18/27 anonim ***** válasza:
100%

Hát nálam ez biztosan nem működik.

Ha egy nő magasról lesz@r azt el is könyvelem úgy, hogy hagyjuk a francba az egészet mert valóban nem érdeklem.

Fordítva ez néhány nőnél viszont előfordul. Egy szebb nőnek sok a rajongója, sokan írnak neki, sokan találkoznának és mind a kegyeibe akarnak férkőzni.

Aztán ha van valaki akit a sok közül kevésbé érdekel, nem válaszol neki látni sem nagyon akarja, akkor első körben zavarja és idegesíti, hogy pont annak az egynek mi baja van vele...lehet h kialakulnak érzelmek.

De szerelem...hát az millióból ha 1.

2024. febr. 22. 21:30
 19/27 anonim ***** válasza:
Inkább attól szerethet beléd hogy érzi hogy fontos neked (ezért is kombinálsz mert fontos neked). Ne a traumakötésre alapozz, az neked szerencsére úgysem menne ha vannak igazi érzéseid, de önmagadért megszerethet.
2024. febr. 22. 21:31
 20/27 anonim ***** válasza:
100%

"utolsó csepp a pohárban" Ezt sokan így gondolják , aztán jön egy újabb és újabb...

De ha emiatt a butaságod miatt elszalasztod őt, akkor meg sem fogod tudni, hogy mi lehetett volna.

És ha nem ő, akkor lehet, hogy a következő lesz az...

Ez egy ördögi játszma, ez így megy míg végre meg nam találjuk a megfelelőt...Van aki túlesik 30 randin míg végre valakivel lesz egyáltalán 2. randi.

Van akinek lesz egy 2-3-4-6-15 éves kapcsolata is míg végül talál egy megfelelőt.

2024. febr. 22. 21:33
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!