Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen egy férfi viselkedése ha tetszésből szerelmet kezdett érezni?
Kérdező legfok azt kéne tudomásul venni, hogy a férfiak is emberek személyiségekkel megáldva. Hiába írom le, hogy másképp néz rád, vagy másképp viselkedik hogyha ő egy darab férfi és nem a huszadik vagy az ezredik. Gondolom én, hogy előbb utóbb kinyögi, hogy komoly kapcsolatot szeretne tőled, akár azt, hogy szerelmes, randizni hív. De hát nem tudom bírsz-e addig várni, vagy inkább kimondod te először. Nem tudom, hogy egyáltalán az-e, lehet még ő sincs tisztában vele. Talán fél kezdeményezni. Lehetséges félreértés történik.
Kérdezz rá ha nem bírod már. Az a legtisztább út.
Elfelejtettem hozzatenni hogy ismerkedesi fazisba vagyunk, nem ilyen platoi vagy viszonzatlan dologba.
Csak erdekelne hogy valtozik a viselkedese ha tetszek neki vagy ha mar szerelembeesett
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!