Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Voltál már együtt olyannal akinek mentális betegsége volt? Pl Borderline Skizofrénia Pánikbeteg OCD.
Nem diagnosztizálták, de kényszeres volt a srác. A suli után napi 4-5 órát tanult, a mániája volt, hogy mindent szó szerint meg kell tanuljon.
Na de nem ám úgy, hogy kibővítette a tananyagot, utána olvasott dolgoknak, beleásta magát mélyen egy témába / tudományba vagy netán külön órákra járt, dehogy. Konkrétan a tananyagot magolta napi 5 órában.
Akkor csak simán strébernek gondoltam, és mulattatott, hogy ugyanolyan átlaggal érettségiztünk, de ma már látom, hogy szegény beteg volt.
Olyannal nem, akinek volt róla papírja,én meg nem vagyok szakember, nem akarok félrediagnosztizálni, de olyannal voltam, aki nagyon nagyon instabil volt. Hangulatváltozások, depresszív (főként az), vagy nagyon jókedvű, és szorongó, de mindenen. Ő önmagát bipolárisnak mondta, nem tudom, viszont régen járt a pszichiátriai gondozóba, ott írtak fel valami gyógyszert, szóval... Azt egy időben szedte. Pszichológust elutasítja, pedig szerintem kellene.
Nem lehet elviselni sajnos ezeket a hangulatingadozásokat, főleg úgy, hogy nem is tesz ellene.
A párom valószínűleg ADHD-s, folyamatban van a kivizsgálása. Nem durvák a tünetek, kevés módon jelenik meg (hivatalosan meg még ugye nem is biztos, hogy az, lehet csak ADD vagy lehet egyik se).
Nem tudom milyen sztorira vagy kíváncsi, nagyon jó a kapcsolatunk.
Bár a diagnózis felállításakor már fél éve nem voltunk együtt, de borderline (+ valami, már nem tudom mi volt mellette) volt az exem.
Jómagam pedig pánikzavaros voltam pár évig, de kijöttem belőle segítséggel. (Szakember állapította meg, nem magamat diagnosztizáltam.)
Félrediagnosztizált paranoid skizofréniás volt.
Én ebből nemigen éreztem semmit. Elején voltak hangulatingadozásai, de aztán beállt. Az meg kinek nincs...
Mozgásterápiás gyógyszer mellékhatásából adódóan nárcisztikus és kezdődő dupla személyiségű volt, mikor rájöttem. Addig állt a bál, mert nem hagytam magamat és köteleztem megváltozni ebből az állapotból. Mikor rájöttünk és abbahagyta volna, akkor viszont szószkeverő ismerősünk még "elragadta" őt és ellenem fordította. Paranoid skizofrénia lett belőle hosszútávon, de megmentettem és egy egész társaságot kicsináltunk. Boldogan élünk együtt.
35/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!