Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha az eddigi kapcsolataidra gondolsz, volt benne valamilyen fejlődési skála vagy teljesen véletlenszerűen alakultak?
Logikusan azt gondolná az ember, hogy a kapcsolatok egyre jobbak és jobbak lesznek, hiszen idővel egyre jobban rájövünk, hogy mit is akarunk a másik féltől.
Vannak vélemények, akik szerint viszont az idő előrehaladtával inkább egyre rosszabb és rosszabb kapcsolatok váltják egymást, mert például az ember ahogy idősödik, egyre kevésbé kompromisszumkész.
Vagy lehet, hogy abszolút véletlenszerű és nincs semmiféle pozitív vagy negatív irányú skála, teljesen összevissza jönnek egymás után jobb és rosszabb kapcsolatok?
Nekem vegyes. Elso kapcsolatom eleg megalazassal ert veget, viszont a tobbi aki jott,nem lett jobb.
Meg mindig azt gondolom hogy a legelso exem egy nagyon fasza ember volt, es ha nagyon szerelmesek lettunk volna (sajnos egyikunk se volt, csak lapos kapcsolat volt eleve) ez egy nagyon tartalmas es jo kapcsolat lett volna. Az is volt bizonyos szempontbol. Akarhogy is valtunk el es nem szeretem mar (ket ev eltelt) meg mindig fantasztikus embernek gondolom a maga mondjan, intelligens, annyira nyugodt voltam mellette. Olyat nem talalok mar mint o
A kovetkezovel nem jottem ossze de nagy fellangolas lett, o vegul nem szeretett belem. O is jo srac volt, de amugy a sajat buborekaban el, kicsit gyerekes es ha tavolrol megnezem nem voltunk egy intellektualis szinten (az en javamra) amit o maga is elismert. Kifujt hamar a rajongas, egy ponton mar nem tudtunk kapcsolodni, beszelgettunk a semmirol, meg meg volt csomo limitacio a sztoriban.
A harmadik, na az. Durva, hogy velem tortent, pedig csak par honapos ismerkedes volt. Orakat tudnek rola irni, de egy mocskos toxikus, egesz onszeretetem tonkrebszo ember volt, aki csak azzal volt elfoglalva, hogy menjek edzeni, kover vagyok es mindennap szembesitett azzal hogy nem vagyok jo neki. Persze elhagyni nem hagyott el. Emellett meg rosszindulatu es homofob is volt, total ellenment az ertekrendemmel. Azt a kapcsolodast nagyon beneztem, mert remeltem egyutt tudunk fejlodni mert sok dologban kiemelkedo volt, de egyre jobban megismertem es lattam mennyire romlott ember. Az egesz eletminosegem romlott mellette, miota kiraktam visszaallt a balance! Sosem ertettem hogy lehet toxikus kapcsolatban bennemaradni, na most megtanultam hogy ezt SOHA es ZERO tolerancia.
Azt hittem rosszabb nem lehet, de van, es van toxikusabb rosszabb. Hatha a kovetkezo:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!