Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerelmesen funkcionálni?
Mindig is csak ritkán tetszett bárki és inkább a baráti kapcsolatok voltak a fontosabbak az életemben, most viszont fixen tudom hogy szerelmes vagyok, nem fellángolás vagy vágyakozás, egy ideje ismerkedtünk kb 3 hónapja fordult át bennem valami, elmélyült a kapcsolatunk, viszont azóta úgy érzem magam mint aki megőrült, minden pillanatban rá gondolok bármit is csinálok és annyira tud hiányozni hogy az fájdalmas, egyszerűen nem értem hogy ezt a sok erős érzést hogy tudják mások kezelni? Úgy érzem ez az állapot ront az életem többi területén nyújtott teljesítményemen.
Kíváncsi vagyok hogy más is van-e így vagy ki hogy kezeli ezt, mivel a neten csak az megy hogy jaj de jó dolog ez.
Köszi a válaszokat
27/N
Nem igazán tudsz mit tenni ilyenkor. Ugye az agy túl van telítődve gyakorlatilag kábszival. (Már nem emlékszem... oxitocin?szerotonin? Ilyesmik, biokémiai vegyületek szabadít fel a szerbezeted, amik az agyban hatnak, és ettul „pillangók repdesnek a gyomrodban”)
És ez 0-24. Teljesen alkalmatlanná tesz ez az állapot bármilyen komoly feladat elvégzésére. Mintha részegen kéne autót vezetned.
Szóval esélytelen. Így ha lehet, akkor a fontos döntéseket halaszd még el. Mást nem igazán tudsz tenni. Nyilván munkában azért legyél annyira produktív, hogy ne rúgjanak ki. És ennyi.
Ezen kívül viszont tényleg... ha ez egy viszonzott dolog, akkor hajrá, élvezd ki, mert tényleg egy jó érzés, és nem tart sokáig.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!