Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Tényleg kiül valaki arcára,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tényleg kiül valaki arcára, ha nem szerelmes a másikba,vagy épp csak megjátssza magát?

Figyelt kérdés
Nagymamámnak az az észrevétele, akárhány férfival is kezdek (összesen 3 volt), hogy én nem vagyok beléjük szerelmes. Mert amikor ők szerelmesek voltak a 60-as,70-es években,teljesen máshogy viselkedtek egymással, meg a hétköznapokon is "el voltak varázsolva", tehát ránézésre lehetett tudni róluk,hogy ők szerelmesek..Miért baj az,hogy én nem úgy fejezem ki a szerelmemet, mint,ahogyan ők csinálták,és egyáltalán neki mi a baja az én érzelmeim bármilyen kimutatásával? Erről a barátomnak kellene véleményezni,nem neki mint külső szemlélő, akinek semmi köze a dolgainkhoz. Ráadásul ő 18 éves volt,amikor férjhez ment, és úgy,hogy édesanyám már 3 hónapos volt a hasában...Miért csinálja ezt? Így akarja az aktuális barátomat elugrasztani, vagy mi? Egyébként 71 éves..
2024. jan. 30. 18:18
 1/7 anonim ***** válasza:
Kérdezd meg tőle.
2024. jan. 30. 18:20
 2/7 A kérdező kommentje:
Kérdeztem már, de nem mond rá semmit, csak ezt hajtogatja,amit leírtam. A szerelmes ember,nem olyan mint én..
2024. jan. 30. 18:22
 3/7 anonim ***** válasza:
0%

Kezd kialakulni az oldalon a "nagymamás" trollkérdések alaptípusa, amiket egyetlen ember ír. Mi lehet a célja...?

Amúgy igaza van a történetbéli nagymama karakternek.

2024. jan. 30. 18:24
 4/7 anonim ***** válasza:
100%

Egyébként ha valakik tényleg szerelmesek, azt valóban észreveszi a környezete is. Amikor csak úgy forr a levegő körülöttetek…a nagyi lehet azért mondja azt, hogy nem igazi szerelem, mert:

1, tényleg szeretitek egymást, de máshogy mutatjátok ki, társaságban máshogy viselkedtek.

2, nem valódi szerelem, inkább csak együtt élés, megszokás.

3, szeretitek egymást, de nem szerelemből, inkább csak tiszteletből, barátságból.

De hidd el, hogy rengetegen vannak így az én ismeretségi körömből is, hogy csak úgy összejönnek valakivel, hogy elmondhassák van valakijük. Amúgy meg nem mindenki az a nagy szerelmes típus, van akinek visszafogottabbak az érzelmei minden téren.

2024. jan. 30. 19:08
 5/7 anonim ***** válasza:
Nekem már volt olyan. Mármint a partnernél tudtam hogy nagyon oda van értem. A nem publikus partnereim sokszor elárulták magukat, ami nekem nagyon hizelgő, de nem mindig szerencsés.
2024. jan. 30. 19:15
 6/7 anonim ***** válasza:
100%
Észre lehet venni még azt is hogyha csak bejön az egyik a masiknak úgyhogy ja az is észrevehető ha valaki szerelmes, vagy se, de jó emberismerőnek kell lennie annak a személynek.
2024. jan. 30. 19:20
 7/7 anonim válasza:
Kiul hat
2024. jan. 30. 19:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!