Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A szakítás utáni új kapcsolat szinte törvényszerűen jobb minőségű, mint az előző?
Ha valaki azért szakít, mert elmondása szerint az exével nem passzoltak össze (ennek ellenére jó néhány évig együtt voltak), viszont az új párjában azt látja, hogy sokkal nagyobb az összhang, jó eséllyel így is van, ugye?
Hiszen ha valaki úgy dönt, egy új személy kedvéért szakít a régi párjával, az egy sokkal átgondoltabb döntést feltételez, mint amikor valaki csak úgy belemegy egy kapcsolatba. Véleményem szerint azt jelenti, hogy még a bizonytalanság is sokkal vonzóbb, mint a biztos (rossz).
Én speciel sose hagytam el senkit másért. Azt hinné az ember, rosszabb nem jöhet… de. Exemmel két éve mentem szét. Jött egy idealisztikus fellàngolás, el se hittem, hogy ilyen hamar pont nekem?! Aztán nem lett kapcsolat belőle. Gondoltam, oké, ez most fáj, rosszabb nem lehet. És lett rosszabb, a legutolsó egy igazi rosszindulatú köcsög volt, aki romba döntötte az önszeretetem.
Én ezekkel vigyáznék, bár mindenki szerencsésebb ezekben, én meg próbálok tisztességes lenni és csak a szr jön..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!