Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit csináljak? Megtetszett egyik barátnőm férje. 26/N
Nemrég összebarátkoztam egy nővel, akivel vannak közös barátaink. Bemutattak minket egymásnak, és nagyon jó barátnők lettünk. A férjével együtt nagyon kedvesek, aranyosak és viccesek. Idősebbek nálam. Nekem általában bejönnek az idősebb férfiak. Régen is bejöttek, és most is. Mindig, mikor együtt voltam a barátaimmal, már akkor észrevettem, hogy sokszor rám nézett, mikor még nem ismertük egymást. Távolról nézegettem én is, de akkor még nem tudtam, hogy van felesége, mert sokszor nem volt vele. És hát...el kezdett megtetszeni. Aztán bemutatták a feleségét, majd őt is, és megijedtem. Olyan férfi tetszett meg, akinek a felesége barátnőm lett. Ki akarom verni a fejemből, de olyan nehéz, hiszen mikor hülyéskedik, mikor a szemembe néz, mikor oldalról látom, hogy bámul...annyira boldog vagyok. Nem olyan férfi, aki az esetem, és külsőre se az, akiért odavagyok, mégis megfogott. Tudom, tudom jól, hogy legyek távolságtartó, ne gondoljak rá, de nehéz :/
Járt már így más is?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!