Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit csináljak? Megtetszett egyik barátnőm férje. 26/N
Nemrég összebarátkoztam egy nővel, akivel vannak közös barátaink. Bemutattak minket egymásnak, és nagyon jó barátnők lettünk. A férjével együtt nagyon kedvesek, aranyosak és viccesek. Idősebbek nálam. Nekem általában bejönnek az idősebb férfiak. Régen is bejöttek, és most is. Mindig, mikor együtt voltam a barátaimmal, már akkor észrevettem, hogy sokszor rám nézett, mikor még nem ismertük egymást. Távolról nézegettem én is, de akkor még nem tudtam, hogy van felesége, mert sokszor nem volt vele. És hát...el kezdett megtetszeni. Aztán bemutatták a feleségét, majd őt is, és megijedtem. Olyan férfi tetszett meg, akinek a felesége barátnőm lett. Ki akarom verni a fejemből, de olyan nehéz, hiszen mikor hülyéskedik, mikor a szemembe néz, mikor oldalról látom, hogy bámul...annyira boldog vagyok. Nem olyan férfi, aki az esetem, és külsőre se az, akiért odavagyok, mégis megfogott. Tudom, tudom jól, hogy legyek távolságtartó, ne gondoljak rá, de nehéz :/
Járt már így más is?
Kár most keresed magadnak a felmentést, ezért írtad ki a kérdést.
Döntsd el, hogy te is az a fajta kapcarongy vagy, aki szétbarmolja a "barátnője" házasságát, mert ettől érzi, hogy varázspuncija van. (Ebben az esetben hajrá, hajts rá a pasira, jobbat úgyse érdemelsz. Csak ne játszd át eszed, hogy jajj én nem olyan lány vagyok...) Vagy van benned gerinc, és vagy is olyan jó nő, hogy ne más maradéka után ácsingózz.
Lenne egy kis élettapasztalatod, messzire kerülnéd azt a férget, aki a felesége mellett szemezget meg flörtöl. Nem te lennél az első szeretője és nem is az utolsó. A "barátnőd" meg közben nem sejt semmit, azt hiszi, hogy az ő férjénél hűségesebb, rendesen férj nincs a világon. Nesze neked, női szolidaritás...
Ráadásul ha lebuktok, az egész baráti társaság téged fog kiutálni.
Inkább keress egy szingli pasit, Dunát lehet velük rekeszteni, és nem a második meg a sokadik lennél, hanem az egyetlen.
Azért majd mesélj, kérlek, hogy hogy ment a mással/Dunát lehet rekeszteni, annyi van belőle szingli pasival való ismerkedés...
Én is házas férfihez vonzódom, igaz, nem barátnőm, sem senkim a felesége. "Nem tudok" mással ismerkedni. Senki nem mozgat meg, inkább untat vagy kicsit idegesít az összes, legyenek akármilyen jók is.
Ha egy kapcsolatot az tart össze hogy nincs egy harmadik, aki bekavarjon, az milyen kapcsolat, házasság?
Ha meg nem az tartja össze a párt, akkor hiába is próbálkozna vki szétszedni.
Ennyi.
Innentől felesleges mindenféle erkölcsi prédikáció, mert egy olyan házasság, ami ló nincs jó a szamár is alapjaira épül, jobb is ha felbomlik, és a mindenki továbblép.
Ebbol Chad-sharing lesz :)
39F incel
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!