Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Minden ferfi bújós,romantikus?
Figyelt kérdés
2024. jan. 20. 21:41
11/15 anonim válasza:
Hát én szeretem meg ölelgetni az éppen aktuális bartánőmet meg cukiskodni stb....
DE sajnos azt nem bírom, hogy ha fel karomat használja párnának szimplán csak azért mert el szorítja a karomban a vér áramlást. És ez nem függ az adott csaj test tömegétől. Ugyan is egy vékony lány ha a vállával nyomja a karom akkor az a nyomó erő sokkal kisseb felületen fejti ki a nyomóerőt. Na m1 de ez nekem nagyon kényelmetlen tud lenni e miatt félre értenek sokszor.
Szerintem amúgy mind a kettő nem kb ugyan annyira bújós csak az egyén válogatja hogy kinek mennyire van szüksége.
12/15 anonim válasza:
10, nekem nincs olyan sok tapasztalatom, lehet, te több férfival ismerkedtél.
13/15 anonim válasza:
Én egyáltalán nem szeretem az ilyet.
14/15 anonim válasza:
Az vagyok,mindig is az voltam :)
Viszont én meleg vagyok ...
F
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!